Site icon Lykten

Mor og far er tilbake på fødselsskjemaet og kjønnsstudier forsvinner fra universiteter

Det virker som om venstresiden fikk lillefingeren, og dermed tok hele armen. Kjønnsstudier, unisex-toaletter, kvotering på bakgrunn av kjønn, rase og religion, avviklingen av kjernefamilien, adopsjon for homofile, islamske prekener i kirker, miljøskatter, fjerning av statskirken og kristne høytider på skoler, imamer i Forsvaret og normaliseringen av personangrep og vold mot nasjonalkonservative mennesker.

Listen er like lang som den er vond å lese.

Sentrum i det politiske livet og hverdagen til nordmenn – og europeere – har blitt flyttet langt til venstre de siste tiårene. Det som for bare 30-40 år siden ble sett på som unormalt er i dag normalt. Ikke bare har det blitt normalt, det har blitt en forbrytelse å si imot det. Da er man en såkalt «hater» eller «rasist» og kan dømmes i retten. Og selvfølgelig miste jobb, karriere og venner.

VIDEO: Forvirring på svensk høyskole da kvinne påstår hun er en 2 meter høy japansk mann

Men naturen har det med å jevne ut ulikheter, og ettersom de progressive venstreidealistene og sosialistene har dyttet samfunnet mer og mer til venstre – vekk fra sentrum, vekk fra fornuft og logikk – jo tyngre vil pendelen svinge tilbake.

Les også: Studie: Forskjeller mellom kjønnene allerede når babyene er en måned gamle

Kvinne- og kjønnsstudier ved Universitetet i Oslo tilbyr bacherlor og mastergrad. (Foto: UiO/Ingvild Birkeland).

Les også: Jeg har pikk, hvit hud og elsker kvinner – hvorfor hater samfunnet meg?

Og resultatet kan allerede skimtes i dag ettersom flere og flere land i Europa velger inn nasjonalkonservative og patriotiske politikere og regjeringer. Folk er lei av å bli fortalt at opp er ned, bak er fram og hvis du sier han eller hun, mor eller far, eller mener at man ikke bør gi medisiner til barn for å endre kjønnet deres, så er man en fanatiker som ønsker Hitler tilbake til makten.

Ikke noe sted kan dette bedre beskues enn i USA, der Trump har veivalset over så og si alle progressive og sosialistiske ideer og verdier. Venstresiden i media og politikken har fått en bakoversveis så stiv at de har utviklet psykiske traumer. Morsomt sett kalles dette «Trump Derangement Syndrome«, men reellt sett har psykiatere nå opplevd at mennesker i USA utvikler psykiske problemer fordi hysteriet til venstresiden skaper en frykt for hverdagen og fremtiden.

VIDEO: Tidligere venstrejournalist: «Det er høyresiden som er den tolerante nå»

Tilbake her i Europa kom det ut to nyhetssaker denne uken, en fra Ungarn og en fra Italia.

I Ungarn har nå myndighetene avviklet kjønnsstudier og to universiteter har nå tatt diplomet av plakaten. Forklaringen er at studiet er verdiløst og ikke tilbyr studenten noen jobb eller fremtid, samtidig som de som tar utdannelsen stiller svært svakt senere i livet da kunnskapen er meningsløs og oppkonstruert av den politiske venstresiden. Man mener også at studiet tar vekk tid og penger fra andre mer verdifulle studier, hvor man har faktiske muligheter for jobb og karriere etter eksamen. I Norge kan slike studier oppholdes av generøse tilskuddsordninger og luftige beskrivelser av hvor viktig det er å forske på likhet mellom kjønn og/eller at de ikke eksisterer. I en verden der man ikke har oljepenger på bok eller ideologiske og fanatiske politikere i regjeringen, så har realiteten skåret vekk det overflødige fettet.

VIDEO: «Soy Boy» – se videoen som får venstresiden til å gå fra vettet

Vi tar oss så videre til Italia der den nyinnsatte regjeringen på kort tid har ført til en oppsving i både humør og synet på fremtiden. Optimismen i landet har nemlig økt med hele 33 prosent siden den nasjonalkonservative sentrum-høyre alliansen fikk en majoritet av stemmene.

Stenging av grensene, velferd til fattige, syke, eldre og barn, og ikke til innvandrere, samt et mer nasjonalkonservativt fokus på Italia og ikke EU, har skapt stor optimisme i landet. En undersøkelse gjort av IPSOS viser at hele 47 prosent av italienere nå mener at landet går i riktig retning. Det er høyt tall for et land som er kjent for politisk kaos og korrupsjon.

Les også: Når skal venstresiden ta ansvar for de seksuelle overgrepene, hatet og rasismen?

VIDEO: Hvorfor kjemper ikke feministene for muslimske kvinner?

Men det stopper ikke der. Hele 80 prosent av de spurte i en annen undersøkelse viser at befolkningen støtter den nye regjeringens kamp mot ulovlig innvandring som har ridd landet som en mare de siste årene. Tusenvis på tusenvis av velferdsmigranter og økonomiske lykkejegere har kommet fra det afrikanske kontinentet og regelrett okkupert gater, torg og velferdsinstitusjonene i Italia. Det er snakk om at det bor hundretusenvis av ulovlige migranter i hovedstaden Roma alene og at tallet for resten av landet er en halv million. Dette i tillegg til de over 5 millione lovlige migrantene som har kommet som følge av Schengen og EU-prosjektene.

Slikt tanker man en økonomi og et land.

VIDEO: Satirefilm om politisk korrekthet har blitt en hit på Youtube

Innenriksminister Matteo Salvini, fra regjeringspartiet Lega Nord, gikk nylig ut og informerte om at man nå gikk tilbake til de ordinære uttrykkene «mor» og «far» på fødselsskjemane på sykehusene. Dette istedenfor de som ble innført av sosialistene hvor det sto «forelder nummer en» og «forelder nummer to», som skulle gjøre det mindre diskriminerende for de familieforholdene hvor det var to mødre, to fedre eller hvor en av foreldrene identifiserte seg som et annet kjønn enn det man var født med.

Nok er nok med forelder 1 og 2. Jeg har gjeninnsatt mor og far. Det er en liten sak, men jeg vil gjøre alt i min makt gitt meg av grunnloven for å ta tilbake definisjonen av mor og far, sa Salvini til den italienske avisen Il Giornale denne uken.

VIDEO: Hva ville du hatt: Kvinners rettigheter eller islam? Hør hva feministene svarte

Den nasjonalkonservative Lega Nord-leder Matteo Salvini har skapt optimise for fremtiden i Italia – (Foto: Saverio blasi / shutterstock.com)

Les også: «Overgrepene i Køln og den øredøvende stillheten fra norske feminister«.

Salvini har også bedt italienere om å lage flere barn:

Målet jeg har lagt frem her og til slutten av vår regjeringstid er å introdusere en familiekvote, for å belønne fødselsratene og satse på fremtiden. Et land som ikke lager barn vil dø ut.

Dette vil innebære gratis barnehager, skattefritak for familier og andre insentiver for familier til å lage barn. Man vil også skattelegge innvandrere som sender penger ut av landet med tre prosent for å betale for familieprogrammet.

En euro mindre i skatt er en ekstra euro for barna. Målet er å gjøre en familie en skatteorientert enhet, avsluttet Salvini.

Og slik er nå Europa i ferd med å snu fra det politisk korrekte, venstreideologiske til det reelle og logiske – fornuftige. Spørsmålet er bare om Norge er for rikt til å følge etter.

Relatert:

Exit mobile version