Site icon Lykten

Omstridt muslim: For mange nordmenn i 17. mai-komiteen i Bergen

AKTHAR CHAUDRY (Foto: SV - sosialistisk Venstreparti / (CC BY 2.0))

Rasist, islamist og SV-politiker, Akhtar Chaudry, er i hardt vær igjen. Euroislam-propagandisten som nå har byttet bosted fra Oslo til Bergen, har fått en avisen helside i Bergens Tidende der han tordner ut mot en nærmest helhvitt og etnisk norsk 17. mai komite.

Fra BT:

Skuffelse nummer to var at kun ett av de 29 fornemme medlemmene i komiteen har etnisk minoritetsbakgrunn. Komiteen er nesten helhvit!

Bergen har et anstendig antall innbyggere med etnisk minoritetsbakgrunn, og skolegårdene er fulle av barn i alle farger. Når bystyret, byrådet og landets regjering og storting for lengst har hatt fargede medlemmer, er det meget skuffende å se at tanken knapt har nådd 17. mai-komiteen i Bergen.

De som velger denne komiteen, kan ikke ha gått over Torgallmenningen på mange tiår. Bergen har endret seg. Hvor store skylapper har komiteens oppdragsgivere?

Komiteen bør i det minste gjenspeile byens sammensetning.

Det er skuffende og slitsomt at du må være en farget mann eller kvinne, for å se at mangfoldet er fraværende.

(Sitat slutt).

Tenke seg det!

Chaudry har tidligere kommet med grove rasistiske uttalelser og vært innblandet i radikale islamske miljøer på Stord.

Les også: SVs Akhtar Chaudhry involvert i ekstrem-moské på lille Stord

I kommentarfeltet som sjokkerende nok er åpnet – og fremdeles ligger ute – på BT.no er folk svært lite imponert over Chaudrys rasehets og rasisme mot nordmenn. En bruker påpeker sågar det vidt kjente uttalelsen til Martin Luther King Jr. som sa man skal bedømme en person på bakgrunn av deres karakter og ikke hudfarge.

Hvor mange nordmenn, hvite, kvinner og homofile er det forresten med i 14. august komiteen for Pakistans nasjonaldag i Norge, Chaudry?

Les også Akthar Chaudry: For mange «hvite» politibetjenter i Norge

Les også: Akthar Chaudry: For mange hvite politikere i den norske regjeringen

 

 

 

Exit mobile version