Site icon Lykten

Trump avslørte venstresiden og massemedias hat og dobbeltmoral

(Skjermbilde / Fox News).

Trumps tid i Det hvite hus og Brexit i Storbritannia var nødvendige for våre samfunn. Det har til de grader avslørt venstresiden og deres hat, rasisme og intoleranse. Deres løgner og bedrag. De har mistet alle hemninger, og enhver person som ikke tilhører ytre venstre har fått se hvordan man fullstendig har gått av hengslene i sitt blinde raseri over å ha mistet makten og kontrollen over det offentlige ordskiftet.

Den politiske venstresiden og massemedia har alle år titulert seg som de gode og tolerante. De har hevet seg på en moralsk pidestall som gir dem lov til å preke moral til resten av folket. Det har vært en falsk fasade som samfunnet har måttet leve med så lenge de har fått være ved makten og kontrollere hva som blir skrevet i aviser og sagt på TV.

Men inntoget av Trump, Brexit og de sosiale mediene har knust alle illusjoner. Det kom krystallklart frem den siste uken da man angrep presidenten en siste gang før han forlater Det hvite hus etter fire år.

Trump sa under sin TV-tale til sine velgerne og tilhengerne at de skulle gå fredelig til kongressen og vise sin styrke. Massemedia og de sosiale plattformene løy om at han oppildnet sin tilhengere til vold og politisk uro, og fjernet alle videoene av ham der han tydelig sa det motsatte. Da kunne man raskt få en unnskyldning for å slette Trump fra alle sosiale medier og starte nye grove angrep uten rot i virkeligheten. Og så starte en ny runde med riksrett.

Politisk propaganda 101. De lyver oss rett opp i ansiktet. Og forventer at vi skal tro dem. Den tiden er over.

Det som er viktig å få med seg er ordet projeksjon. Det betyr at man anklager andre for det man selv tenker og gjør. Når den politiske venstresiden og media bruker stadig større overskrifter og konspirasjonsteorier, så er det en refleksjon av deres egne fantasier og ideer. Når man skriver at Trump og velgerne hans er rasister, så er det i virkeligheten venstresiden og media som er rasistene. Politikere og massemedia bedriver aktivt identitetspolitikk som favorisere en gruppe over en annen kun basert på ukontrollerbare faktorer som hudfarge, kjønn og etnisk bakgrunn.

Selv om Trump fikk rekordstor oppslutning fra kvinner, afroamerikanere, latinamerikanere, homofile og andre minoriteter. Hos venstresiden er en vedtatt løgn sannhet. Uansett. Og de tviholder på det som orkesteret som fortsatte å spille mens Titanic gikk ned. Som Saddam Husseins minister som sa at alt var under kontroll og at de ville vinne, mens landet allerede var falt.

Når man skriver om at Trump skal starte konflikter og kriger, så er de selv som har startet disse. Trump har ikke invadert et eneste land under sine fire år i Det hvite hus. Obama derimot bombet syv nasjoner, tok livet av statsledere og droneangrep bryllup. De satte hele Midtøsten i brann med påfølgende flyktningkriser. Og slik kan man fortsette.

Les også: Jimmy Kimmel kaller Trump og 74 millioner amerikanere for «kreftsvulst som må fjernes»

Les også: Voldsgalskapen fra Bidens velgere – kvinner, pensjonister og mørhudede slås til blods på gatene i USA

Høyrepopulistiske partier har også de siste årene tatt innpå med store steg, samtidig som sosiale plattformer og nye medier har gitt folket en stemme. Ofte med større rekkevidde enn de gamle mediene. Da foretar man omfattende sletting og sensur. Kaller millioner av velgere for «deplorables». Den politiske venstresiden og massemedia har mistet makten over folket. Da faller masken. Og det skikkelig.

Trump lyves om daglig. Og man angriper hans kone og barn. Hans familie. 74 millioner amerikanere blir omtalt som fascister og rasister. Som rotter. Som en kreftsvulst. Ordene og betegnelsene er mange som de er meningsløse. Trump er Hitler. Trump er en diktator. Han er en yppersteprest. De har gått tomme for ord og nå gjenstår bare støy og hysteri.

Om ikke annet, så kan vi takke Trump for at han fikk venstresiden og massemedia til å avsløre seg selv. Det har vært verdt det alene.

Les også: Respektert storavis i USA fremstiller konservative som rotter – omtales som «nazi-lignende propaganda»

Les også: Hvordan gikk Trump fra å være elsket til å være hatet?

Her i Norge har vi flere aktive Twitter-brukere som jevnlig kommer med hatefulle og nedrige kommentarer om Trump, kona og barna hans. Hva får en voksen mann til å skrive noe slikt. Dette er altså folk som blant annet titulerer seg som lærere, familiemennesker og humanister.

Exit mobile version