Site icon Lykten

USA synker: Biden lover amnesti for 11 millioner illegale innvandrere

JOE BIDEN. (Foto: Gage Skidmore / CC BY-SA 2.0)

Det er i et intervju med den venstreekstreme TV-kanalen NBC News der den tydelig alzheimer-pregede Joe Biden får spørsmålet om de titalls av millioner kriminelle menneskene fra den tredje verden som det beregnes oppholder seg ulovlig i USA.

Han svarer at han under sine første 100 dager som president kommer til å sende inn et lovforslag til senatet som innebærer «en vei til statsborgerskap for over 11 millioner papirløse i USA».

Problemet er bare at det reelle tallet nok er nærmere 30 millioner. Dette er mennesker som aldri vil bidra til et netto overskudd for den amerikanske økonomien. Tvert i mot vil de ulovlige og kriminelle migrantene dra utallige milliarder ut av amerikanske skattebetaleres lommer. For ikke å snakke om signaleffekten det er å belønne mennesker som har brutt amerikansk lov.

Biden understreket at fremgangen i saken om amnesti henger på hvor samarbeidsvillig kongressen vil være i spørsmålet. 78-åringen vil være død og begravet lenge før USA renner ut i sanden som en 3. verdensnasjon som følge av en slik amnesti. Det er klart at dette er en politikk som presses på fra den venstreekstreme delen av partiet. Den nye sosialistiske, islamistiske og marxistiske delen er ledet av firkløveret Alexandria Ocasio-Cortez, Ilhan Omar, Rashida Tlaib og Ayanaa Pressley, også omtalt som «The Squad».

HATER USA: De fire kongresskvinnene er radikale marxister, islamister og rasister. De ønsker å se USA avviklet slik vi kjenner det og erstattes av et islamo-sosialistisk diktatur. (Foto: USAs kongress/Amerikanske myndigheter/Wikimedia Commons).

Biden kan få hjelp av republikanere, såkalte RINO’s (Republicans In Name Only), som er villige til å hjelpe demokratene å åpne dørene til USA på vidt gap og forsikre at landet aldri vil kunne overleve fremtiden verken demografisk eller økonomisk som en europeisk-ættet nasjon.

Statsborgerskap for de kriminelle og ulovlige innvandrerne skulle gjøre det nærmest umulig for republikanerne å vinne noen valg i fremtiden. Denne menneskegruppen er nemlig sterkt overrepresentert som stemmekveg for Demokratene, som lover dem gratis helsetjenester og utdannelse, samt forrett til alle godene i det amerikanske samfunnet. På bekostning av hardt arbeidende og skattebetalende amerikanere.

Biden vil også sørge for å pumpe milliarder ut av skattebetalernes lommer ved å koble USA tilbake til Paris-avtalen og WHO, samt fortsette en rekke av de katastrofale feilene til Barack Obama. Åpne grenser, eksportering av tradisjonelle amerikanske bedrifter og arbeidsplasser til lavkostland, høyere skatter og høyere kriminalitet. Det vil også inkludere mer penger til prestestyret i Iran, trekke USA ut av noen fredsavtaler i Midtøsten og Koreahalvøya, samt fortsette krigshissingen med Russland. Det vil selvfølgelig også bety nye år med meningsløse konflikter i Syria, Irak, Afghanistan og andre nasjoner man ønsker å radbrekke for mineraler og ressurser. Biden 2020 er i så måte det siste presset for å dytte USA utfor stupet som verdens mektigste nasjon.

Exit mobile version