fbpx

Grunnleggeren av Greenpeace: Alexandria Ocasio-Cortez er en «øko-fascist»

Det hardner til på den politiske venstresiden både i Europa og USA. Spesielt i det demokratiske partiet i USA foregår det nå en borgerkrig innad i partiet, der sentrum kjemper mot den nye ytre venstre-flanken. Ansiktet til denne flanken er den unge og fremadstormende Alexandria Ocasio-Cortez som fremstår som svært radikal og kunnskapsløs på veldig sentrale punkter i politikken.

Hun blir stadig latterliggjort etter intervjuer der hun sliter med å svare på helt ordinære spørsmål om hvordan amerikansk politikk fungerer og har klart å svare feil på hvilket distrikt hun representerer. Men i demokratenes nærmest paniske forsøk på å finne en kandidat som kan stoppe Donald Trump ved neste valg, så har man altså gått til yttersiden for å finne en. Ocacio-Cortez har blant annet sagt at jorden vil gå under om 12 år om man ikke innfører hennes radikale miljøpolitikk.

Den ekstreme sosialistiske politikken som ligger til grunn hos Ocasio-Cortez, fører til at det nå utkjempes en kamp bak kulissene om makten i partiet med eldre og mer etablerte politikere. Den gamle garden hos demokratene frykter at det nye stjerneskuddet skal styre partiet så langt ut til venstre at de mister samholdet og dermed splitter demokratene opp i to krigførende fraksjoner. Man frykter også at mange demokratiske politikere og velgere som ligger i sentrum vil flytte seg nærmere republikanerne, over det de ser som en radikalisering av partiets politikk.

Nylig ble Ocasio-Cortez også angrepet fra grunnleggeren av dyrevernsorganisasjonen Greenpeace, Patrick Moore. Dette etter at hun hadde lagt frem sin «Grønne avtale»,med visjoner for et fremtidig grønnere samfunn, uten fossilbrensel, biler, fabrikker og tradisjonelle verdiskapende næringer. Moore påpekte også at hennes miljøpolitikk vil føre til «massedød blant vanlige mennesker».

Alexandria Ocasio-Cortez ble også nylig avslørt i å, som svært mange på venstresiden, ikke leve som hun preker. Det viser seg at hun har benyttet seg i svært stor grad av både fossildrevne biler og fly i sin politiker-karriere, fremfor å bruke grønnere alternativer. Hun ble også avslørt i å ikke kildesortere i sitt hjem, noe som er et av hovedpunktene i hennes grønne avtale.

Les mer om dette her: Gas-guzzling car rides expose AOC’s hypocrisy amid Green New Deal pledge