Site icon Lykten

VIDEO: Hillary-kampanjen avslørt på skjult kamera: Vold, korrupsjon og valgfusk

Et mindre jordskjelv har nettopp brutt ut i Hillary sin leir, da det kom frem at to sentrale medarbeidere skal ha brukt svært ufine metoder for å blant annet fremprovosere vold på Trump-møter.

Project Veritas er et prosjekt ledet av den uavhengige grave-journalisten James O’Keefe. Han har laget flere dokumentarer hvor han avslører korrupsjon og ulovligheter hos myndighetene og hos større offentlige organisasjoner.

Denne gangen har han og hans medarbeidere brukt ett helt år på å infiltrere Demokratene og Hillary Clintons presidentkampanje. Og det han oppdaget har rystet USA.

To personer som det settes fokus på er Scott Foval fra Americans United for Change og Robert Creamer fra Democracy Partners. De skal være to viktige bakmenn og forbindelser mellom Demokratene og Hillary-kampanjen, og grasrotorganisasjonene som jobber på gatene.

Les også: Hillary Clinton skal ha kalt afroamerikansk tjener for «ni**er»

 

De har fasilitert alt fra demonstrasjoner til voldelige angrep, som skal sette Trump-kampanjen i et dårlig lys. Og de har lykkes.

Man skal blant annet ha kontaktet psykisk ustabile personer, trent dem opp, og satt dem løs på Trump-møtene for å provosere og lage bråk. Dette har ført til en rekke voldsepisoder og blitt brukt av venstremedia for å «bevise» at Trump sin presidentkampanje er full av voldelige elementer.

En spesielt forkastelig metode som blir fortalt om er hvordan de brukte en 69 år gammel lungesyk kvinne med oksygentank. De trente henne i to uker og sendte henne ut klokken 06 om morgenen for å være i første linje da Donald J. Trump ankom møtet.

Hun skal da ha blitt fortalt å si provoserende og ufine ting, som igjen førte til at det ble bråk med Trump-tilhengerne. Da bråket startet var media der med engang og det ble en stor sak ut det hele at «en kvinne med oksygen-tank ble angrepet under et Trump-møte». Men det ingen visste, var at kvinnen var plassert der av Foval og Creamer for å lage bråk.

Les også: VIDEO: Se de voldelige angrepene på Trump-supportere!

 

Man fikk også stengt ned et Trump-møte i Chicago som ble svært voldelig og førte til at to politimenn ble skadet. På videoen skryter Demokratene av at de planla og provoserte fram det hele på forhånd.

En annen alvorlig hendelse som blir innrømmet på videoen er at man startet demonstrasjoner som førte at en stor hovedvei i Arizona ble totalt blokkert. Dette er svært farlig og kan i verste fall medføre tap av liv, hvis ambulanser, politi og brannvesen ikke kommer seg frem. Men dette bryr ikke Hillary-aktivistene seg noe om. Tvertimot smiler de stolt på kameraet mens de forteller om sine ugjerninger.

De innrømmer også at de vil betale for lege- og advokatregninger hvis en av deres psykotiske infiltratører skulle bli angrepet eller få problemer med politiet.

– Vi driter i hva loven og etikken sier. Vi må vinne dette faenskapet, sier Scott Foval på opptaket.

Les også: VIDEO: Grov vold mot Trump-supportere i USA i natt

Foval er en av personene som kan gjøre alt provokasjonsarbeidet på gaten, uten at det kobles direkte til Hillary Clinton. Selv om hun og partiet ifølge ham vet og godkjenner alt.

Han sier videre at de er på alle møtene til Trump og hans visepresident-kandidat, Mike Pence. Og at de er helt «besatte» av å få Trump i dårlig lys, noe venstreorientert media mer enn gjerne har bitt på. Også i Norge.

Metodene var svært mange og de fleste ulovlige.

Han innrømmer i videoen hvordan man registrerte ulovlige innvandrere for å stemme på Hillary, samt busset/kjørte folk rundt til stemmelokalene. Og at dette har blitt gjort i mange tiår.

Hvis man virkelig vil ha bråk, ringer de til fagforeningene.

– De gjør hva som helst. De er rock’n’roll, sier Foval.

Les også: VIDEO: Hillary avslørt som rasist, homo-motstander og for mur mot Mexico

 

Robert Creamer er også avslørt å ha besøkt Det hvite hus 340 ganger fra 2009 og til 2016, og skal ha direkte kontakt med Hillary-kampanjen daglig, så disse personene er ingen hvem som helst.

Etter at videoen ble lagt ut på nettet har både Robert Creamer og Scott Foval måttet forlate sine jobber. Foval har også fjernet sin Twitter-konto.

Brannslukking på høyt nivå

For å se hvor hysterisk og lite profesjonelt avsløringen har blitt tatt imot av amerikansk presse, så kan vi lenke til den svært venstreorienterte og pro-Hillary kanalen CNN sin omtale av saken. Se deres innslag og døm selv.

Norske medier har holdt seg borte fra Project Veritas-avsløringene som om det var Ebola, med unntak av en mindre artikkel i Dagbladet, som prøver å diskreditere prosjektet, ved å personfukusere på dokumentarskaperen, istedenfor uttalelsene på videoen. Vi har søkt på Aftenposten, VG, NRK og TV2, men ikke fått noen treff på saken.

Man kan jo snu på det. Hva om det hadde vært Republikanerne og Trump som hadde blitt fanget på skjult kamera hvor de innrømmer at de angriper Hillary og hennes supportere og betaler psykotiske mennesker penger for å gå inn på henne møter og provosere frem vold?

Da ville nok forsiden vært ryddet hos alle norske medier.

Exit mobile version