Site icon Lykten

En nordmanns tanker

Av ukjent innsender

Tittel: «Norway Cup med mer…»

Terrortrussel og sikkerhet… Tenk hvor store åpne områder det er med så mange frammøte. Kuler og splinter kan gå langt der. En av tankene mine jeg har gjort meg i de siste månedene, er at på store arrangementer, så bør det selvfølgelig være adgangskontroller og detektorer som på en flyplass, men det bør også legges opp til visse sektorinndelinger som gjør at publikum kan kaste seg ned i skjul og dekning. Ett eksempel kan være betongblokker som vi kjenner fra midtdelere her og der på veiene. Ja, noe så enkelt, men det forutsetter en helt grunnleggende trening og bevisstgjøring først av publikum, helst før arrangement, eventuelt at det blir allmennkunnskap… Bevæpnede vakter synlig / ikke synlig som seg hør og bør, samt tilstrekkelig ordning med nødutganger.

Ok…

Men så var det det der med konflikter, kulturkollisjoner, vold, seksuelle overgrep og trakassering også, som kan oppstå. Det er ikke nødvendigvis bare «fargespill» og that’s it, liksom. Det er fint at hele verden kan møtes på Norway Cup. Ja, det er det. Hadde bare de fleste andre også fra fjerne strøk og kulturer bare kommet som gjester for mindre perioder, så hadde vært et levelig alternativ til den uønskede masseinnvandringen.

Jeg, og flere med meg, har den der uønskede innvandringen som en tvangstrøye nedover oss i tiår etter tiår, men vi får ikke mye av viljen vår igjen, det å ville bevare Norge, verne om oss og vårt. Mange av de som kommer er faktisk lykkejegere, og langt fra noen kandidater som starter egne bedrifter, men selv om alle skulle komme fra krigssoner og skulle oppført seg godt (som jo er umulig), så ville jeg ikke tatt imot og tatt imot uansett. Vi har både rett og plikt til å verne om oss og vårt, men vi kan hjelpe til likevel, uten at de kommer hit. «Det er ikke noe dem og vi», sier visse politikere og andre indoktrinerte, men det er det. Bekreftelsene er mange. Til syvende og sist kan det fort bli mer «dem og vi» enn noen aner, og derfor må man tenke slik proaktivt, føre var.

Tenk homogeniteten som fungerte så godt, med tillit som bærebjelken, stor grad av trygghet, ingen foraktende parallellsamfunn, mennesker som ikke var fra gruppa vår utgjorde et mikromalt mindretall som vi trolig kunne ha vært positive til, som kunne blitt dominert positivt og assimilert osv. Hvorfor skulle dette endres? Nå er det ikke bare skille- og konfliktlinjer mellom grupper av utlendinger i Norge, og mellom grupper av utlendinger og nordmenn i Norge, men innvandringen har også ført til økt polarisering mellom nordmenn pga. uenigheter om innvandring, ikke sant..?

Norge bør heller gå motsatt vei enn den masseinnvandringen vi har hatt, ved å stadig se an muligheter for å sende hjem flyktninger, eller sende dem til nærområder eller land der de hører naturlig mer til. Masseutsending i stedet for masseinnvandring nå framover, det ville jeg gjerne ha sett. Velstanden vår skjønner jeg at mange liker når de reiser opp mange divisjoner, men om man virkelig er flyktning, så er det ikke Norge og norsk velferd som er viktigst, men det å berge livet, leve i relativ trygghet. Om det hadde vært krig her og jeg måtte ha stukket av, så ville jeg ha trivdes bedre i et fattig Finland enn i et rikt Kenya, det tror jeg. Man skal logisk nok ha trivdes nærmere hjemlandet, i mer beslektede kulturer og tradisjoner, med etnisiteter som er den samme som eller som ligner mer ens egen osv.

Flyktningkonvensjonen er forresten urgammel, og ble til i lys av andre verdenskrig i hovedsak som en forståelse mellom europeiske land, slik jeg ser det. Den var ikke ment for at det fortløpende skulle åpnes for migrantstrømmer fra andre kontinenter hit. Flyktningkonvensjonen må revideres kraftig. Det kan bli én milliard flere afrikanere ila. de neste hundre årene, og mtp. alle papirløse i Afrika, tenk på hvor mange «vi ikke kan» returnere pga. av manglende papirer og hvor mye ressurser vi blir å bruke på etterforskning, tolker, boliger osv. også på de som ikke kan redegjøre for identiteten sin. Da bør man i enda større grad se hvorfor vi ikke kan tillate migrantstrømmene. Om migrantstrømmene fra Afrika øker proporsjonalt med befolkningsøkningen i Afrika, og befolkningsnedgang av etniske europeere, og det kommer strømmer fra Midtøsten og andre fjerne strøk i tillegg, så… Ja, man ser. Selv med full innvandringsstopp nå og framover, så kommer andelen innvandrere i befolkningen til å øke i Norge og andre europeiske land framover, nettopp fordi vi har mange store etterkrigskull som etter hvert skal vandre over til den andre siden… Det blir det neste demografiske «sjokket», for mange tenker nok ikke over dette når de kun ser statistikken passere. Mange sover.

De som har tillatt dette med masseinnvandring til Norge, de er ekstreme de. De er ekstreme. Om noen av dem skulle finne på å kalle meg ekstrem, så skal de få svar på tiltale. Samvittigheten min er først og fremst på Norge og nordmenn.

Uff… Det ble litt å lette, men nå har jeg fått ventilert litt.

God helg!

Exit mobile version