Site icon Lykten

Går verden en bedre tid i møte?

Robert Mueller at The White House. Wikimedia Commons. Author: Pete Souza

Av Ivar Systad, samfunnsdebattant

Det er nå kun få dager igjen til Mueller sin rapport blir offentliggjort, og på nettet koker det med alle mulige teorier om hva som vil komme til å bli følgene av denne rapporten. Det spekuleres i alt fra at de skyldige vil prøve å starte verdenskrig til at de vil begå selvmord.

Selv vil jeg anta at mange av disse som vet at de vil bli arrestert, stille og rolig forsvinner fra landet, med for eksempel nytt pass utstedt fra New Zealand med nytt og falskt navn, en liten operasjon med ansiktet og vipps, et nytt menneske. Dette er ingen vanskelig manøver for globalistene og har vært gjort mange ganger før.

Vi husker spesielt etter krigen, tusenvis av nazister fikk nye pass av Vatikan-staten med falske navn, slik at de kunne reise hvor de ville i verden for å starte nye liv, mens de fortsatte kampen for et nazi-styrt verdens herredømme.

Det er etter min mening i realiteten denne kampen som fortsatt pågår, selv om Hitler etter hva som sist er kommet for en dag, døde en gang på 60-tallet i Paraguay om jeg ikke husker feil. Det ble laget en TV serie om dette som ble sendt på History Channel – kanalen med tittelen» Hunting Hitler» i tre deler med til sammen 20 episoder, anbefales for folk som ønsker å få vite hva som virkelig hendte den gangen. Dessverre ble serien stoppet da det begynte å bli for mange detaljer offentliggjort, som stemte med virkeligheten mot de skyldige, som etter min mening bare beviser at de fortsatt trekker i trådene når ting blir for nærgående. Selv fikk jeg vite for over 40 år siden, av en kollega fra Argentina som var gutt den gangen, og opplevde at Hitler kom til hans hjemland og ble hyllet og mottatt som en konge, som han sa.

Dette var også en av grunnene til at jeg selv begynte å stille meg spørsmål om mye som var offentlig fremsatt som fakta, i virkeligheten var det.

Etter Brexit-avstemningen og valget av president Trump, ser vi heldigvis at flere og flere våkner opp av sin politiske dvalesøvn. Dette lover godt for fremtiden, men jeg tror det vil ta flere år før president Trump klarer å få overtaket på «Deep State» og globalistene, så han trenger en periode til. Kanskje sønnen Don jr.,stiller som president-kandidat, etter at faren er ferdig med sine to perioder ?

Det er lov å leve i håpet.

Exit mobile version