Site icon Lykten

Hva om nordmenn hadde flyttet i bølger til Afrika?

Av J. 

Har aldri vært politisk engasjert eller tenkt mye over innvandring. I helgen fikk jeg ikke sove så jeg hørte et intervju med Douglas Murray. Virker som dere tar dette seriøst.

I følge han, selv om man stopper ny innvandring, så vil europeere være en minoritet i Europa om 30 år. Med mindre noe drastisk skjer. Det jeg tenker da er jo at majoriteten vil vinne alt av valg mtp politikk fordi de har flere stemmer.

En annen britisk person, Trevor Phillips, har jobbet mye med integrering men skiftet fokus fordi han til slutt fant at det ligger i menneskelig natur å menge seg med sine egne, folk jobber sammen men etter jobb lever de sitt eget liv. Så samfunn innen samfunn skapes.

Les også: Britisk integrasjonssjef: «Muslimer vil aldri integrere seg»

Selvfølgelig er ikke alle sånn og alle muslimer jeg har møtt har vært greie mennesker jeg kan komme overens med. Men det er et faktum at feks. i Storbritannia, sier 70 prosent av muslimer at de har medfølelse for jihadister i spørreundersøkelser. Så det er fortsatt mange med en ideologi som ikke er helt ønskelig. Må være lov å kritisere ideer, og muslimer er jo ikke en rase.

Så dette ser dystert ut, også fordi man blir stemplet som rasist over hva som helst i dag. Om nordmenn hadde flyttet i bølger til et afrikansk land og blitt en majoritet og fått fram sin vilje mtp politikk hadde vi blitt kalt kolonister, men vi har av en eller annen grunn ikke lov til å ta vare på vår kultur.

Jeg er redd Europa går samme vei som Tyrkia og det er lite snakk om dette i media. Om alle nordmenn hadde samme informasjon rundt dette vil jeg tro så og si alle ville vært enige i at innvandring er greit til en viss grad, men det må være lov å like sin egen kultur og ivareta den. Er jo en grunn til at folk vil komme hit. Jeg har ingenting imot de som er her, de ble bedt om å komme og de ønsker selvfølgelig et bedre liv. Dette er 100% svake politikere sin feil, hvorfor er det ingen konsekvenser for dem? Takler du ikke vanskelige problemer, ikke vær politiker, fordi du skader landet ved å ignorere vanskelige saker.

Så hva er det som gjøres i dag med tanke på dette? Hva er deres tanker? Plan? Og hva kan folk flest gjøre?

Exit mobile version