Site icon Lykten

Islam er ikke fredens religion

(Foto: Vidar Kleppe/Facebook).

Av Vidar Kleppe, tidligere stortingsrepresentant, politisk nestleder for Demokratene

I vår tid er vår vestlige kultur under sterkt press fra andre religioner og kulturer. Det er derfor viktigere enn noensinne å forstå at for å forsvare vår norske kultur, vår historie og våre kulturelle tradisjoner.

Den raskest voksende religionen i Vesten er islam, en religion som sikkert er bra for noen, men som samtidig bringer med seg mye negativt, blant annet i form av terror, antisemittisme, kvinneundertrykkelse, og fordommer mot homofile og generelt ikke-muslimer.

Det er også et trist faktum at islamister står bak og er ansvarlig for 84 prosent av alle dødsfall i tilknytning til terror i Vesten i 2017. Dette stadfestes i en rapport fra the Henry Jackson Society. Jeg er spent på hva utviklingen og tallene for 2018 viser når det gjelder terrortallene – og om de nye tiltak mot terror har gitt de gode ønskede resultater for en tryggere verden.

Forøvrig må Norge må kutte all økonomisk støtte til regimer som bryter menneskerettighetene. Alle mennesker har grunnleggende friheter og rettigheter slik som: Ytringsfrihet, trosfrihet og beskyttelse av privat eiendomsrett. Dette betyr at Demokratene vil kutte all økonomisk støtte og bistand til regimer som bryter menneskerettighetene. Det er «hodeløs» politikk å bruke flere titalls milliarder av norske skattekroner årlig på regimer og despoter godtar: Drap, vold, undertrykking, kjønnslemlestelse, tvangsekteskap, menneskehandel og seksuelt misbruk av barn – for å nevne noen viktige saker.

Dialog med slike regimer og despoter er selvsagt ikke nok. I slike tilfeller vil det være mest hensiktsmessig å stå sammen med andre demokratiske allierte for å legge press på regimer og despoter som bryter menneskerettighetene og respekten for menneskeverdet. Norge må selvsagt heller bruke milliardene på store og viktige oppgaver her hjemme til det beste – for det norske folk.

Exit mobile version