Site icon Lykten

LESERINNLEGG: Kampen mellom det gode og onde er i gang – og de gode vinner!

Av Ivar Systad, samfunnsdebattør

President Donald Trump er ca. 1 1/2 år inne i sin første periode som president i USA og har allerede et ukjent antall mordforsøk mot seg som har blitt avverget. Hatet og personangrepene mot ham fra media er uten sidestykke i historien.

Vi husker for et par år siden at kristenfolket gikk ut og mente at en bølge av sannhet snart ville skylle over verden. Denne bølgen er i gang, og ble utløst av Brexit og valget av Trump som president. I virkeligheten er dette en kamp mellom det gode og det onde, og ikke som mange tror en politisk kamp mellom høyre- og venstresiden verden over.

I USA opplever de at millioner av mennesker som før stemte på demokratene nå har forlatt partiet og støtter president Trump  – men ikke nødvendigvis republikanerne – da mange av disse er like korrupte som i det demokratiske partiet.

Etter Hillary Clintons inntreden som presidentkandidat for demokratene har partiet blitt dratt så langt til venstre at det uten tvil kan sies å ha blitt et redskap for den universale kommunismen. I regi av marxistene, globalistene og noen av de rikeste og mektigste i verden kan vi se at en tidlig utgave av tredje verdenskrig er i gang.

HILLARY VS TRUMP: Hillarys tap i den amerikanske valgkampen avverget mulig en tredje verdenskrig og nye globale kriser. (Tegning: Ben Garrison).

Denne foregår hovedsakelig og nå i første omgang i presse, media og internett, men kan fort gå over i fysiske hendelser. Og deres felles fiende er president Donald Trump og hans administrasjon.

Vi som følger med i dette daglig via media ser signaler som tyder på at det er brutt ut panikk blant mennesker og organisasjoner som kan gå under begrepet «globalister». Dette fordi disse er for åpne grenser, samt invasjon fra andre kulturer og religioner, for å utslette Vesten og vår kristne kulturarv.

Dette vil føre til at befolkningene i den vestlige verden vil våkne opp og se hva som foregår. Vi ser at stadig flere EU-land vil ut av denne marxist-styrte organisasjonen.

Også i FN ser vi at det er marxistene som har flertallet av medlemslandene bak seg, og styrer etter globalistenes agenda. Jeg tør å påstå at en person som regnes som historiens anti-krist, nemlig Adolf Hitler, ville vært stolt av det som globalistene har klart å gjennomføre så langt.

Måtte de aldri klare å vinne denne kampen.

Exit mobile version