Site icon Lykten

Klimaprofeten Gretas seiltur mer skadelig for miljøet enn fly

Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International/Anders Hellberg

Den 16-årige svenske miljøaktivisten Greta Thunberg blir brukt av sine venstreekstreme foreldre, media og politikere for å presse en ideologisk miljøpolitikk som koster skattebetalere hundrevis av milliarder kroner i året.

Det siste propagandstuntet er å putte den asperger-diagnoserte 16-åringen på en seilbåt som skal gå til et klimatoppmøte i FNs generalforsamling i New York. Båten er forøvrig kalt Malizia II, som betyr «ondskap» på italiensk. Hvordan Greta kom seg til England der båten startet seilaset fra er heller ikke klart, men fly er den beste gjetningen.

Les også: Greenpeace-grunnlegger: Global oppvarming promotert av korrupte vitenskapsmenn som er pengegale

Les også: Miljøpartipolitikere tok fly – for å motta miljøpris

MED PÅ SPILLET: Media er med på propaganda-stuntet og lyver til sine lesere. Greta Thunberg skal ha blitt diagnosert med Asperger og klinisk depresjon. Å utnytte et sårbart barn på denne måten viser venstresidens skjødseløse omgang og maktsyke selv når det kommer til barn. (Skjermbilde/Google).

Reisemålet, FNs bygning i New York, er selv svært forurensende. Bygget er enormt og bruker ekstremt mye strøm og ikke-gjenbrukbart avfall i sin daglige drift. Alle som jobber der og deltar på møter benytter seg av dyre biler, dyre middager, dyre klær og dyre reiser. Mange av dem er millionærer og betaler ingen skatt. De skjuler sine formuer i utlandet og bruker privatfly. Her skal altså Greta Thunberg holde en tale foran forsamlingen om miljøpolitikk.

VIDEO: Se dobbeltmoralen og sløseriet til klimahysterikerne og FN-toppene

Les også: Finsk studie: Ingen bevis for menneskeskapt klimaendring

Nå kommer det ut informasjon fra den tyske nettsiden taz at fem personer vil seile båten tilbake til Europa fra USA. De vil fly fra Europa til USA for å ta båten tilbake.

Det betyr at det skal kjøpes FEM flybilletter, pluss en flybillett for kaptein Boris Hermann, som skal styre seilbåten.

Dermed ender det med minst SEKS flyturer over Atlanteren, mens det bare ville blitt kjøpt fire flyreiser, hvis bare Greta Thunberg og hennes far ville flydd frem og tilbake.

Les også: Sverige: XXL-sjef mister jobben etter blasfemi mot klimaprofet. – Jättekonstigt

Les også: 90% av havets forurensing forårsaket av land i den tredje verden

Etter toppmøtet i New York skal Greta ta tog og buss opp og ned på det amerikanske kontinentet, også det svært forurensende, før hun igjen flyr hjem til Sverige.

Så det hele er som vanlig et propagandstunt, løgner og posering fra miljøsiden og koster miljøet betydelig mer i virkeligheten enn det man forsøker å fremstille det som. Å bruke en mentalt diagnosert 16-åring som gallionsfigur viser at man er villig til å bruke alle virkemidler for å oppnå sine ideologiske mål på venstresiden.

Les også: Greenpeace-grunnlegger: Global oppvarming promotert av korrupte vitenskapsmenn som er pengegale

VIDEO: Fakta om klima på 12 minutter – sett med klimaskeptikerens øyne

Kilde: Ekstrabladet

Relatert:

Exit mobile version