Site icon Lykten

Sjokkvideo: Muslimske flyktninger sniker og river til seg alt – dytter vekk tysk minstepensjonist fra butikkhyllene

I Tyskland har Røde Kors egne butikker med mat for de mest utsatte i samfunnet. Det kan være minstepensjonister, uføre, handikappede eller mennesker som sliter med rusavhengighet.

En eldre kvinne som har 853 euro i måneden går til den lokale Røde Kors-butikken og trekker en kølapp. Hun er er så heldig å få nummer 1. Hvor lenge hun har stått der vites ikke. Hun er glad. Hun kan få de «gode varene» for engangs skyld. Hun har råd til å mette seg.

Men bak seg har hun en større folkemengde av nyankomne muslimske asylsøkere. De har høyere nummer på kølappene sine. Butikken åpner og den eldre kvinnen går inn. Men bak stormer mengden på, de presser seg forbi kvinnen og løper mot diskene. De river ut varene og kaster til og med frisk frukt på gulvet.

De ansatte prøver fortvilet å fortelle muslimene at det er et køsystem og at alle må vente på sin tur, men de presser seg på og løper over de ansatte.

«Halal», «Halal», kan man høre muslimene spørre mens de romstrerer rundt der den eldre kvinnen skulle være først. Hun forteller at hun er på gråten. De eier ingen respekt, uttaler hun til journalisten.

Dette er den den nye hverdagen til de svakeste i Tyskland.

 

Exit mobile version