Site icon Lykten

20 mennesker skutt på 24 timer i Obamas hjemby – hvor er opprøret fra media og politikerne?

Demokratenes høyborg, den sterkt våpenkontrollerte byen Chicago er et kapittel for seg selv. Et kapittel i en bok som viser hvordan alle byene der skyteepisoder og drapsratene er så høye at det er vanskelig å holde tellingen – er styrt av Hillary og Obamas partikolleger.

Her er det strenge lover mot innehavelse av våpen og narkotika. Allikevel flyter både blod og ulovlige stoffer i gatene, og mennesker skytes hver eneste dag hele året gjennom.

Les også: Sjokkrapport – helhvitt New York ville gitt 90 prosent færre grove forbrytelser

STYRT AV DEMOKRATER OG MED VÅPENFORBUD: Den abslolutte majoriteten av amerikanske byer med høyest andel kriminalitet og drap er styrt av det demokratiske partiet og med strenge våpenlover.

Alt fra babyer til bestemødre blir pepret med kuler fra såkalte «drive-by-shootings» fra bilvinduer og inn i parker, lekeplasser og bolighus. Man bryr seg ikke om hvem som blir ofre for kulene så lenge man muligens treffer sitt mål. 8-åringer på sykkel, barn som sover på soverommet sitt, eller mødre som står på kjøkkenet og lager mat, har alle blitt gjennomhullet av kulene fra gategjengene og narkotikaselgerne.

Les også: 56 skutt og 12 drept i Obamas hjemby – Black Lives Matter ingensteds å se

SKUTT OG DREPT: Her et noen av de mindreårige afroamerikanske barna som har blitt skutt og drept av andre afroamerikanere siden 2013. Ingen protestmarsjer, ingen demonstrasjoner i gatene, ingen politikere på TV, ingen Obama som sa «det kunne vært mine barn». Hvorfor? Jo, fordi de ble drept av «sine egne» og derfor ikke kan brukes politisk av demokratene. Og byen der det skjedde, Chicago, er styrt av demokratene siden begynnelsen av forrige århundre. (Foto: Ukjent/privat).

Sist helg ble over 70 mennesker skutt og 12 drept. Flere av dem barn. Fra fredag til lørdag morgen denne helgen var tallet allerede 20. I 2016 ble over 800 – ÅTTEHUNDRE – mennesker drept i Obamas hjemby. Antallet skyteepisoder var i titusentallet. En by som foruten å ha forstret den tidligere «hope and change»-presidenten også kan skimte med demokratiske stjernenavn som Rahm Emanuel, Jesse Jackson og Valerie Jarrett, som alle har vært med på dra byen ned i søla, mens de selv har blitt mangemillionærer. Obama har et hus i timillionerdollarklassen, hvordan man får til slikt med en grunnlønn på noen få hundre tusen dollar kan man spørre seg om. Han bygde nylig en stor mur rundt huset sitt, samtidig som han kritiserte Trumps grensemur. Hykleriet har alltid vært grunnstenen hos demokratene.

Men tilbake til ofrene – og de kriminelle i Chicagos skyteepidemi.

Ett hundre prosent av dem er mørkhudede. Ett hundre prosent av dem har satt sine håp på det demokratiske partiet og Obamas 8 år som president. Ett hundre prosent av dem vil aldri oppleve å komme seg ut av hverdagen sin. Det har demokratene sørget for ved sin ufattelig skadelige sosioøkonomiske politikk rettet mot nettopp afroamerikanere.

Les også: Afroamerikanere skyter og dreper hverandre i rekordhøyt antall

SKUTT OG DREPT: Så og si alle ofrene i Chicago og de andre demokrat-styrte byene er sorte – drept av andre sorte. Allikevel går venstreaktivister og demokrater kun ut i media når en kriminell, gjengmedlem eller narkotikaselger blir drept av politiet og snakker om «rettferd» og «diskriminering». Under FIRE prosent av alle skyteepisoder i USA involverer politiet. Dette forteller oss at alt snakket om diskriminering er politisk og ikke basert i humanisme og ønske om en bedre hverdag. (Foto: Privat).

Glemte vi å nevne at politiet ikke har arrestert en eneste person etter de 70 skyteepisodene sist helg? Du leste riktig. Vitner finnes i hopetall. Det er bare et problem – de snakker ikke. Og iallefall ikke til et politikorps som demokratene har demonisert og kalt rasister for å unnskylde sin egen tilkortkommenhet. Selv om hver fjerde politimann i Chicago er mørkhudet. Sammen med politisjefen. Og det faktum at dagens demokrat-ordfører Rahm Emanuel har sittet siden 2011 og demokratene har styrt byen siden 1933.

RAHM EMANUEL: Den demokratiske politikeren har styrt Chicago siden 2011. Det har vært en enorm katastrofe for byens afroamerikanske befolkning. Allikevel har han blitt gjenvalgt og stiller igjen for en tredje periode.

I USA har demokratene brutt opp kjernefamilien, igangsatt massive abortkampanjer (flere afroamerikanere har blitt abortert vekk de siste 4 årene enn Ku Klux Klan drepte på 150 år – en klan startet av demokratene!), satt mennesker på matkupongprogrammer og sørget for en ufattelig og endesløs strøm av fattige og uutdannede som hvert 4 år gir sin stemme til den neste demokratiske kandidaten som lover bot og bedring. 90 år med total fiasko burde være nok? Nei, det virker ikke sånn.

Og år etter år faller lovnadene igjennom. Faktisk blir det enda et hakk verre. Enda flere uskyldige blir drept. Enda flere faller ut av skolen. Enda flere blir offisielt fattige i myndighetenes statistikker. Og glemte vi å nevne «den rosa elefanten i rommet»? Nemlig at mennesker drept av politiet utgjør en svært liten andel av drapsofrene og at den absolutte majoriteten av drapene er utført av afroamerikanske ungdommer og menn – mot andre afroamerikanere. (Og husk den andre rosa elefanten i rommet – flere hvite amerikanere blir drept av politiet enn mørkhudede).

Allikevel politiserer demokratene og venstresiden at sorte er «ofre for institusjonalisert rasisme» – den samme insitusjonaliserte rasismen de selv står bak! De bruker afroamerikanerne som brikker i et skittent politisk spill, og med sin makt over media og lokal politikk så har de klart å lure en stor del av befolkningen til å tro at «systemet» er korrupt og rasistisk. Men det er demokratene som ER «systemet». Dette kan mulig være en av de største løgnene og triksene i moderne historie.

Det var først når den konservative presidenten Donald Trump kom at antallet arbeidsledige i den afroamerikanske befolkningen falt. Sammen med latinoer, kvinner, handikappede, veteraner og syke.

Det var først når den konservative presidenten Donald Trump kom at antallet brukere av såkalte food-stamps falt dramatisk som følge av lavere skatter og flere jobber for afroamerikanerne.

Det var først når den konservative presidenten Donald Trump kom at bevegelsen #WalkAway ble lansert, der en rekke mørkhudede profiler som Candance Owens, Kanye West, Larry Elder, Diamond & Silk og flere med dem sto opp og sa; «Vi må kaste av oss lenkene og komme oss ut av demokratenes plantasjer«.

Dette fikk venstremediene og politikerne til å gå i harnisk. Hvordan turte de (afroamerikanerne red. anm.) å snakke opp? Å gå imot sine herrer som i tiår etter tiår har forslummet område etter område, med forfallende skoler, boligfelt uten butikker eller industri som har skapt enorm fattigdom og elendighet, brutt opp familier, abortert millioner av mørkhudede babyer og ført til at denne delen av befolkningen sitter fast i en nedadgående spiral med vold, kriminalitet, narkotikabruk, mangel på utdannelse og håpløshet. Stille! Tilbake til deres slitte og forfalne hjem! Tilbake til deres møkkete og slitne boligområder hvor dere bruker deres matkuponger for å overleve! Tilbake til arbeidsledighetskøen og håpløsheten!

Og husk, stem demokratene ved neste valg!

«Niggerne vil stemme på oss i 200 år», sa daværende demokrat-presidenten Lyndon B. Johnson etter å ha skjønt at partiet nå måtte bruke afroamerikanerne som stemmeblokk for å behold makten. På samme måte som Arbeiderpartiet og de rødgrønne politikerne gjør det i Norge ved å åpne grensene på vidt gap for mennesker fra den tredje verden. De vet at mennesker fra mindre utviklede deler av verden bosatt i Vesten lever av velferd og vil sørge for å gi sin stemme til dem i all evighet. Og venstresiden er villige til å la dem bo i segregerte boomårder/ghettoer med lav arbeidsdeltakelse, høy fattigdom og høy kriminalitet.

Det er rasisme. Det er insitusjonalisert diskriminering.

Og 12 nye mennesker ble skutt i Chicago fra lørdag til søndag. Men ingen demokrater, venstreaktivister eller Black Lives Matter-aktivister var å finnes på gatene. De var i Charlottesville, Virginia, der et dusin(!) hvite ultranasjonalister hadde annonsert en demonstrasjon. Der var også alle løgnmediene med hundrevis av kameraer og vegg-til-vegg dekning. Dette kan være den største bløffen venstresiden har påført befolkningen i moderne tid.

Relatert:

Exit mobile version