Site icon Lykten

22-årig somalier arrestert: Spyttet og slo 21 svenske kvinner i ansiktet

Peter Isotalo / Wikimedia Commons

En somalisk mann er pågrepet i Sverige og siktet i tingretten i Eskilstuna. 

Det var i midten av september at politiet jaget en «svært mørkhudet mann» for en rekke hensynsløse og rasistiske overfall i Eskilstuna.

Somalieren, som benyttet seg av sykkel da han gikk til angrep, skal helt uprovosert ha spyttet og slått en rekke svenske kvinner i ansiktet.

Nå har politiet endelig pågrepet mannen, som sist fredag ble arrestert og venter på siktelse på et stort antall tilfeller av mishandling og trakassering, samt trusler.

Les også: VIDEO: Kriminell innvandrer fornedrer og kaster drikk på eldre svensk kvinne på restaurant – «Hore, ditt fuckings ludder»

Ifølge P4 Sörmland, skal han ha angrepet 21 kvinner bare siden sommeren. Det siste rasistiske angrepet fant sted den 17. september, da han ble pågrepet den samme kvelden.

Ifølge rettsdokumentene handler det om en 22-årig mann med statsborgerskap i Somalia og som behøver tolk på somalisk. Aktor mener at den rasistiske afrikaneren fremdeles utgjør en trussel mot mennesker i samfunnet.

Ifølge svenske medier og politiet er man usikre på motivet bak somalierens kriminelle handlinger mot svenske mennesker.

Les også: SVERIGE: Politiet uvillige til å anmelde oppfordring til å skyte hvite mennesker – «Det er kunstnerisk frihet»

Det nye Sverige

Videoer fra andre situasjoner viser hvordan svenske kvinner blir trakassert og drapstruet av migranter og enslige flyktningbarn på gatene i vårt naboland.

Kilde: Fria Tider

Exit mobile version