Site icon Lykten

«Bruk batterisyre på konservative» – hatuttalelse fra BBC-komiker skaper overskrifter i England

Venstesiden har alltid tillatt seg selv å tråkke over de samme grensene de setter for andre. De kan hetse, mobbe, boikotte, sensurere og personforfølge alle i samfunnet. Kvinner, barn, eldre, hvite, innvandrere, homofile. Hvis man ikke føyer seg inn. 

(Skjermbilde BBC/Youtube).

Og det ga utslag i England på statskanalen BBC, der den kvinnelige komikeren Jo Brand følte seg så trygg i studio at hun uttalte at hun var lei at man bare kastet milkshake på konservative, men ikke batterisyre.

Men Jo Brand regnet ikke med at det kom en reaksjon. Det var jo helt vanlig å kunne si slikt. Nå har hun fått politiet på nakken, BBC har fjernet segmentet med uttalelsen henne og hun har endog måttet komme med en slags unnskyldning

Fra Breitbart:

Brand said:

Certain unpleasant characters are being thrown to the fore, and they’re very, very easy to hate, and I’m kind of thinking, why bother with a milkshake when you could get some battery acid?

That’s just me, sorry, I’m not gonna do it, it’s purely a fantasy, but I think milk shakes are pathetic, I honestly do. Sorry.

Uttalelsen til den venstreekstreme komikeren har også en ekstra dimensjon, da syreangrep er et stadig økende problem i Storbritannia. Spesielt kvinner i muslimske og sterkt religiøse miljøer fra den tredje verden blir utsatt for nettopp syreangrep på gater og hjemme hvis de kaster skam over familien sin.

Exit mobile version