Site icon Lykten

«Det gikk et gisp gjennom salen da publikum fikk høre om stemmejukset»

På onsdag ble en høring gjennomført i regi av delstatens republikanere, der man ville gå dypere inn i opplysningene om uregelmessigheter og valgfusk. Under høringen ringte presidenten selv inn og ga sitt syn på situasjonen.

Flere vitner fortalte om hvordan man på ulike måter skal ha forsøkt å jukse til seg en seier for Demokratenes presidentkandidat Joes Biden. En av de mest alvorlige anklagene handler om at republikanske valgobservatører ikke fikk overse valgtellingen, noe de har rett på i følge loven.

Trumps kampanje har hundrevis av vitnemål som er gitt under ed. Mange av menneskene som har stått frem har blitt truet og skremt av Demokratene til å være stille.

I Pennsylvania har en dommer stoppet delstatens bekreftelse av seierherre inntil videre, og i Nevada har en dommer gått med på la Trumps kampanje få presentere sine bevis.

Da man tok opp den plutselige oppgangen på drøyt 600.000 stemmer, hvorav bare et par tusen gikk til Trump, gikk et sus gjennom publikum i salen. 670.000 stemmer som ikke har kunnet blitt observert ordentlig ønskes fjernet fra stemmetellingen.

Da Trump selv ringte inn sa han at Bidens seier måtte oppheves, da han selv er vinneren og at det som har skjedd ikke er verdig et land som USA. Han takket samtidig de som nå gjør sitt beste for å forsøke å rense opp i kaoset.

Det har skapt oppstandelse på sosiale medier etter at Twitter sensurerte en av senatorene som holdt høringen i delstaten.

Exit mobile version