Site icon Lykten

Det kreves TOLV europeiske skattebetalere for å forsørge EN afrikansk migrant

By Metropolico.org - Immigranten beim Grenzübergang Wegscheid, CC BY-SA 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=45278948

Ønsker du å oppleve at sykehus ikke lenger kan tilby deg de tjenestene de gjør i dag?

Ønsker du at politi og domstolene ikke lenger har makt eller ressurser til å oppretthold lov og orden i samfunnet?

Ønsker du et arbeidsmarked der det råder lovløse tilstander og mennesker utnyttes grovt på arbeidsplassen?

Ønsker du et samfunn der ting du tar for gitt, som elektrisistet og rent vann ikke lenger garanteres eller er tilgjengelig?

Ønsker du et samfunn der skoler og utdannelsesinstitusjoner ikke lenger kan tilby kompetente lærere og eller kunnskap?

Ønsker du et samfunn der det ikke tas hensyn til miljø, natur eller lokal infrastruktur og søppel flyter i gatene?

Ønsker du et samfunn hvor politikere er korrupte og kun er ute etter å berike seg selv uten hensyn til innbyggerne?

Ønsker du et land hvor myndighetene ikke tar ansvar eller er forberedt ved naturkatastrofer eller større ødeleggelser?

Ja, da er det bare å stemme rødgrønt og fylle på landet ditt med ikke-vestlige innvandrere fra Afrika og Midtøsten og vente på den offisielle statusen som et 3. verdensland.

Hvis du vil ha en liten forsmak på hvordan det vil være å leve i et Norge hvor nordmenn er i mindretall og der disse punktene ovenfor har blitt oppfylt så bestill gjerne billett til byer som Mexico City i Mexico, Sao Paolo i Brasil eller Johannesburg i Sør-Afrika og bli der i to-tre år.

Der er innbyggerne ikke garantert elektrisitet eller rent vann, kriminaliteten er skyhøy, miljøforurensingen massiv, politikerne like ofte i fengsel som på rådhuset og offentlige tjenester ikke-fungerende eller er belemret med korrupsjon.

Bakgrunnen for denne beskrivelsen du akkurat har lest er en ny studie og kalkyle gjort av tyske myndigheter som viser at den årlige utgiften for å bosette og forsørge de 1.7 millioner migrantene som har kommet til landet siden 2014 ligger på mellom 30 og 40 MILLIARDER euro. Da er det uklart om de har inkludert utgifter til barnehager, skoler, domstoler, advokater, politi, fengselsvesen, psykiatri, helseomsorg, tapt inntekt for etniske tyskere etter grov kriminalitet som voldtekter, ran og drap m.m.

Hver ikke-vestlige migrant som klarte å komme seg til Tyskland – ved å reise gjennom 8-10 andre land uten krig – koster den tyske skattebetaler 30.000 euro i året. Eller 2.500 euro per måned.

Dette utgjør skatteinnbetalingen til tolv gjennomsnittlige tyske skattebetalere – som tjener 3.000 euro i måneden brutto og tilhører skatteklasse 3 – den mest vanlige i landet.

Da har man ikke tatt med de såkalte mindreårige migrantene, hvor den månedelige kostnaden kan gå så høyt som 5.000 euro per måned, ifølge dokumentene.

Den gjennomsnittlige utgiftene kan dessuten være høyere enn 2.500 per måned, da svært mange av migrantene går arbeidsledige svært lenge og i mange tilfeller går rett over på uføreordninger resten av livet.

Rapporten forteller også at en stor majoritet av migrantene ikke jobber, men er på statlige tilskuddsjobber. Mange av disse igjen har ingen utdannelse og kan ikke lese eller skrive.

Dette er tallene bare for Tyskland. Frieord har tidligere skrevet flere artikler om hvordan denne utviklingen også har nådd Norge og hvordan vi med dagens innvandringsrate vil oppleve at den norske velferdsmodellen må avvikles innen utgangen av dette århundret hvis den fortsetter.

Det forventes dessuten at Europa (EU) vil fylles på med ca. 100 millioner migranter innen 2080 og utgjøre 518 millioner mennesker, som er noe mer enn i dag. Hadde innvandringen stoppet helt opp ville befolkningen i EU gått ned til 408 millioner mennesker på grunn av de lave fødselsratene til europeiske kvinner.

Med tanke på at den største drivkraften på den politiske venstresiden i dag er masseinnvandring og miljøpolitikk, så kan man spørre seg hvorfor de ønsker en fortsatt masseinnvandring og befolkningseksplosjon i Europa, da dette med sikkerhet vil ødelegge miljøet og få katastrofale følger for naturen og dyrelivet på vårt kontinent. Hundre millioner mindre mennesker vil føre til betydelig mindre biltrafikk, færre flyreiser, mindre søppel, lavere utslipp fra elektroniske produkter, mindre miljømessig fotavtrykk i hverdagen og en høyere livskvalitet for de menneskene som er igjen.

Hvorfor står da venstresiden og miljøpartiene i Europa på barrikadene for åpne grenser og millioner av ekstra mennesker til vårt kontinent?

Norge ville kun hatt ca. 3.7 millioner mennesker og ikke 5.2 millioner som vi har i dag uten masseinnvandringen som startet på 1970-tallet og ble sementert i den norske politikken etter Stortingsmelding nr. 74 av 1979, som ble lagt frem av Arbeiderpartiet og Gro Harlem Brundtland. Det gir en befolkning tilsvarende TO HELE OSLO. Eller SEKS AV BERGEN.

Vi vil nå 6 millioner innbyggere allerede i 2030, kun gjennom innvandring og familiegjenforening. Det betyr i realitet at Norge vil få et påfyll med hele Oslos befolkning og Asker og Bærum med på slepet på bare de neste 12 årene. Hvordan kan denne utviklingen på noen måte være en av bærebjelkene i politikken til Ap, SV, Miljøpartiet og mikropartiene på venstresiden?

Og denne befolkningsøkningen består kun av migranter og deres etterkommere. Etniske nordmenn blir færre som følge av vår lave fødselsrate. Ikke-vestlige innvandrere har derimot en betydelig høyere fødselsrate og henter i tillegg inn familie og ektefeller fra sine hjemland. I flere tilfeller dreier det seg om titalls mennesker per familie. Det er prognoser på at Oslo vil være en minoritetsby for etniske nordmenn før 2040. Med denne utviklingen vil nordmenn ikke bare være i minoritet, men nærmest en etnisk avart boende i små enklaver utstyrt med kameraer og sikkerhetsgjerder.

Men tilbake til miljøpolitikken.

Hvor skal dessuten disse nye 800.000 innvandrerne og barna av innvandrerne bo? Hvor skal de gå på skole? Hvilke barnehager skal de bruke? Hvor skal de jobbe? Hvilke sykehus skal de bruke? Hvilke veier og offentlige transporter skal de bruke? Hvor mange flyreiser vil de kjøpe? Hvor mange TV’er, kjøleskap, ovner, vaskemaskiner, PC’er, biler og klær vil de forbruke? Hvor mye mat vil de måtte kjøpe?

Hvor stort karbonavtrykk utgjør en økning på 800.000 mennesker i våre byer og tettsteder? Vil Nordmarka og grøntområdene rundt Oslo overleve? Hvor mange høyblokker og såkalte «bomaskiner» hvor folk bor som sild i tønne vil måtte opprettes for å henge med i befolkningsøkningen?

Jeg tror venstresiden vil ha svært store problemer med å forklare alt dette. Utfordre dem gjerne på sosiale medier og epost.

Exit mobile version