Site icon Lykten

Erna Solberg: Koronakrisen skal ikke stoppe flyktningstrømmen til Norge

Erna Solberg. (Foto: Kjetil Ree (CC BY-SA 3.0))

For de som tror at det er noen forskjell om rødgrønne eller blåblå regjeringer sitter med makten i Norge, så knuser Erna Solbergs nyeste uttalelse i forbindelse med kvoteflyktninger noen tvil om det.

Her skal dørene til Norge åpnes på vidt gap. De 3.000 kvoteflyktningene som ikke fikk plass i Norge i år pga koronakrisen vil bli lagt til neste års inntak. Om det er medisinsk forsvarlig som følge av koronakrisen som kan vare langt ut i 2021 og mulig lenger, eller om det er økonomisk forsvarlig bryr ikke statsministeren seg om.

En flyktning koster Norge mellom 4.1 – 9 millioner kroner i løpet av sin levetid her i landet. 3.000 kvoteflyktninger koster i så måte norske skattebetalere mellom 12.3 – 27 milliarder kroner. Når man legger på asylsøkere, arbeidsinnvandrere og familiegjenforening, også det i tusentallet, så blir prislappen til det norske samfunnet astronomisk høy.

Erna Solberg sitter med nøkkelen til den norske skattekista og hun ønsker seg en stjerneposisjon i utlandet da hennes tid i regjeringskontorene er over. Det fås bare gjennom å følge globalistenes migrasjonsplaner for Norge og Europa, inkludert bærekraftsmålene for 2030.

Fra TV2.no:

– Regjeringen har tidligere varslet FN om at Norge er villig til å ta imot 3000 kvoteflyktninger i år, men nå bekrefter UDI at det ikke er mulig.

– Det har vært store praktiske problemer med å få de som allerede er tatt ut som kvoteflyktninger til Norge. Det er rundt 1300 som er tatt ut, men som ikke har kommet seg til Norge ennå, og så er det praktiske problemer med å ta ut flere, sier Forfang.

Men statsminister Erna Solberg vil ta imot de tusen som ikke kommer i år til neste år, i tillegg til neste års flyktningkvote.

– Akkurat nå klarer vi ikke å hente ut kvoteflyktninger, men vi henter jo 3000 likevel på årets kvote. Ikke i år, men de kommer til å komme de neste årene, sier hun. (Sitat slutt).

Exit mobile version