Site icon Lykten

Gambisk asylsøker gikk amok – ramponerte 20 biler, kuttet kabler, ødela telefoner og sykler

Ikke noe sier tusen takk som å vandalisere og ødelegge eiendom og påføre mennesker økonomisk utgifter på essensielle eiendommer som biler og sykler.

En gambisk asylsøker i Tyskland har blitt pågrepet og satt inn på psykiatrisk sykehus etter at han gikk amok på en parkeringsplass i nærheten av asylsenteret der han bodde i byen Lauffen.

Ifølge den tyske avisen Stimme skal mannen ha begynt hærverket og vandalismen sist søndag, hvor han kuttet ledninger, ødela telefoner og sykler. Han skal ha brukt en skrutrekker for å skjære hull i sykkeldekk.

Den 21-årige gambieren skal ha skreket til politiet at han ville fortsette hærverket dagen etterpå, på mandag, og at han da ville gå løs på biler. Politiet valgte imidlertid kun å irettesette ham og dro avgårde.

Mandagen kom og gambieren holdt sine ord. Over 20 parkerte biler ble utsatt for hærverk. Det er anslått at hærverket skal ha kostet nærmere 50.000 euro, eller nærmere en halv million norske kroner.

Nå er lokalbefolkningen i harnisk etter at man fikk informasjon om hvordan politiet lot mannen gå selv etter at han truet med å gjennomføre hærverket mot deres eiendom.

Hendelsen i Lauffen kommer bare noen måneder etter en lignende situasjon i en annen tysk by.

Les mer: Se sjokkvideoen fra Angela Merkels drømmesamfunn

Kilde: Stimme

Exit mobile version