Site icon Lykten

Hva skjedde egentlig, Dagbladet, NRK og NTB?

Det begynner å bli vanskelig å stadig finne nye forklaringer på hvorfor norske medier selektivt utelater relevant informasjon i sine nyhetssaker. Er det tidspress på journalister? Er det mangelfull informasjon fra nyhetsbyrået? Er det politisk motivert?

Alt vi vet er at de etablerte og statsstøttede mediene stuper i opplag og lesere. Det nye navnet, dinosaur-media, sitter bedre og bedre på medier som Dagbladet og NRK.

Nyheten det gjelder denne gang kommer fra den franske øya Korsika. Ifølge internasjonale og nye medier i Sverige, så skal et angrep på en moske ha blitt utløst av at muslimske innvandrerungdommer angrep og skadet to brannmenn og en politimann i tjeneste.

KORSIKA: Korsika er en øy utenfor den franske kysten. Til tross for at det knapt bor 300.000 på øya finnes det fem moskeer og en mindre muslimsk befolkning, som i all hovedsak bor i det som beskrives som «lav-inntektsområder». Disse områdene er preget av kriminalitet og forsøpling, samt prostitusjon og salg av narkotika.

Det var på julaften at en gruppe «maskerte ungdommer» i det innvandrertette området Jardins de L’Empereur angrep og skadet to brannmenn og en politimann som var ute og jobbet. Brannmenn hvis oppgave det er å redde liv. Redde kvinner, barn, eldre og syke fra døden. Med livet som innsats.

Innvandrerungdommene hadde startet en brann for å lure brannvesenet og politiet ut i området, for deretter å angripe dem når de kom frem. En brannmann forteller til fransk TV at rundt 20 menn bevæpnet jernstenger og baseballkøller gikk til angrep på dem. De forsøkte å knuse vinduene på brannbilen, mens brannmennene forskanset seg i bilen.

Det å skade brannmenn ute på oppdrag er ikke bare noe av det mest avskyelige man kan gjøre, det er å melde seg ut av samfunnet totalt.

IKKE VIST I NORSK PRESSE: En brannbil ble ramponert av muslimske ungdommer og menn på julaften. To brannmenn og en politimann ble også skadet i angrepet, da de ble slått med jernrør og baseballkøller i et innvandrertett område. (Foto: Ramponert brannbil på Korsika etter angrepet).

Derfor reagerte også lokalbefolkningen med avsky og sinne. Det kunne vært deres barn som trengte livreddende hjelp. Deres familier. Da valgte de å gå til angrep på det mest verdifulle angriperne hadde. Det eneste muslimene forstår. Sin moske og sin tro. Og en lokal kebabsjappe.

Over 600 personer tok til gatene på første juledag for å protestere mot den fransk-hatende og asosiale oppførselen fra den muslimske mobben. Men rundt 300 av dem brøt ut fra den fredelige demonstrasjonen og gikk mot «utenforskapsområdet» der den muslimske mobben bor.

Der angrep de en moske, knuste inventar i bønnerommet og satte fyr på koraner. De skal også ha ropt «arabere ut» og «dette er vårt hjem».

Muslimene på Korsika lever i egne områder som omtales som «lav-inntektsområder» og er svært overrepresentert på kriminalitetsstatistikken på øya. Området der demonstrasjonene og moskeen ligger er områder der etniske franskmenn ikke normalt beveger seg verken på dag eller natterstid.

RAMPONERT: Etter angrepet på brannmennene og politimannen av en større gjeng med muslimer, tok lokalbefolkningen loven i egne hender og ramponerte deres gudshus og tente på deres hellige bok. Norske medier mener kun den siste handlingen er nyhetsverdig. (Foto: Moskeen i Ajaccio på Korsika).

Hendelsen på Korsika kommer bare halvannen måned etter at 13 radikale muslimer massakrerte 130 og skadet hundrevis, noen svært alvorlig, i hovedstaden Paris. I begynnelsen av året opplevde Frankrike et tre dager langt terrorangrep, da 16 mennesker ble drept av fire radikale muslimer, også det i Paris.

Så, hvorfor var det viktigere for Dagbladet, NTB og NRK å omtale ramponeringen av en moske og brenningen av noen koraner, enn at tre mennesker som har viet sitt liv til å beskytte sine medmennesker, blir uprovosert angrepet og slått med JERNRØR OG BASEBALLKØLLER, etter at de har blitt lurt ut til et MUSLIMSK område på falske premisser?

Hvorfor velger NRK helt å utelate foranledningen til angrepet på moskeen? Er det verre at etniske europeere ramponerer et bygg og brenner noen bøker, enn at muslimer fysisk angriper og slår franske brann- og politimenn? Er ikke DET rasisme og fremmedhat? Er ikke DET intoleranse?

Her er Dagbladet sin versjon av hendelsen. Forteller den virkeligheten? Forteller den konteksten? Svaret er nei og nei.

DAGBLADET: Avisen Dagbladet velger helt å utelate årsaken til demonstrasjonene. (Skjermbilde/Dagbladet).

NRK skrev betydelig kortere, men valgte helt å se bort ifra noen som helst informasjon om foranledningen til demonstrasjonene. Man kan få inntrykk av at det var en rasistisk mobb som helt uten grunn angrep «bedehuset» til de «stakkars muslimene» og brant koraner midt i julehyggen. Virkelig, NRK?

NRK: Slik ser det ut når NRK utelater årsaken til demonstrasjonene. (Skjermbilde/NRK).

Ikke en enkelthendelse

Dette er ikke en enkelthendelse eller et utslag av «rotløs ungdom» som dummet seg ut og aldri vil gjøre det igjen etter en skjennepreken og noen timer på den lokale politistasjonen. Dette er et symptom. En gjentakende oppførsel som man finner i alle europeiske byer med en markant andel ikke-vestlig innvandrere med muslimsk tro.

Her i Norge har vi vært forskånet for dette enn så lenge, men vi skal ikke lenger enn til Sverige eller Danmark før vi finner rene krigssoner, hvor busser og t-baner ikke kjører på kveldene, hvor ambulanser og brannbiler må ha politieskorte og hvor politiet selv må rykke ut med to biler – en for å undersøke og en for å passe på den første politibilen.

Les også: Politimann forlatt av sine egne i Sverige

Store kampesteiner blir kastet fra gangbroer i vinduet på busser og brannbiler. Ambulanser blir angrepet med nyttårsraketter, molotovcocktailer og steiner, ja sågar blir livreddende og viktig utstyr stjålet fra bilene hvis de står ubevoktet. Det har gått så langt at ansatte i ambulansetjenesten nå ønsker beskyttelsesutstyr som brukes i krigssoner.

Det foregår slik at innvandrerungdom antenner en bil eller et søppelcontainer. Når brannvesenet og politiet blir tilkalt til plassen venter ungdommene til bilene har kommet frem til plassen og går så til angrep fra flere kanter. Dette medfører at brannbilene og politibilene må snu og kjøre ut igjen, eller vente på forsterkninger avhengig av alvoret i angrepet.

Les også: Nyttårsfeiring i Sverige: Skyting, knivran og angrep på politi

BUSS I SVERIGE: En buss har blitt utsatt for hærverk av innvandrerungdommer i Sverige. Dette skjer så ofte at buss-selskaper nå ikke kjører til innvandrertette områder etter klokken 22 på kvelden eller i helgene. (Foto: Ramponert buss i Sverige).

I Frankrike brennes 60.000 – SEKSTI TUSEN – politibiler, ambulanser, brannbiler, busser, lastebiler og personbiler hvert år i innvandrertette områder. Dette er et fenomen som de siste årene også har kommet til Norge.

Les også: Sverige: Innvandrere kastet skarp granat mot politibil

Nytt angrep på ambulanse i Sverige

Mens vi skrev denne nyhetssaken kom en lignende sak fra Sverige, der en ambulanse ble sendt ut for å behandle en såret person. Når ambulansen kom fram til adressen, var det ingen person som trengte hjelp, derimot ventet en gjeng med innvandrere med slagvåpen som angrep og mishandlet ambulansepersonalet.

Om svenske innbyggere i området tør å demonstrere eller vise sin avsky imot handlingen er ennå ikke kjent, men med tanke på at dette har foregått i mange år allerede uten reaksjon fra verken svensker eller politimyndighetene, så kan nok innvandrergjengene fortsette med sin oppførsel i mange år til.

Les også: Sverige, Nordens svar på Texas

Og norske medier ser en annen vei, med mindre det brenner i en moske. Da er det riksnytt og innslag på Dagsrevyen med lange innslag og dystre miner.

Les mer om medias løgner i lenkene nedenfor.

Exit mobile version