Site icon Lykten

Hvorfor er det populært å hate hvite mennesker, hvit kultur og hvit historie?

På Frieords Twitter-feed ser vi stadig lenker til artikler, kommentarer, tegninger og utspill på diverse sosiale medier hvor man ser ned på, rakker ned på, håner, klager over og rett og slett angriper europeisk kultur og vår befolkning. Selv europeisk arkitektur, historie og litteratur angripes. I ekstreme tilfeller har vi sett at man rett og slett finner ting i samfunnet man ikke liker og kobler det opp mot dette hatet.

Her finner man blant annet plastre, hårprodukter, høflighet, måtehold, bøker, respekt, solkrem, musikkfestivaler, mat, dansing, fotballag, barnehager, skoler, vannflasker, kroppsstørrelse og omtrent alt i hverdagen som er negativt fordi hvite mennesker forbindes med det.

Les også: Forsker: For mye norsk kultur i barnehagene

Les også: NRK skal kvotere inn ikke-vestlige innvandrere i hver tredje stilling

Ja, du leser riktig og beviset finner du i bunnen av denne artikkelen.

Alt brukes for å vise at hvite menn/mennesker har mer makt og kontroll enn såkalte minoriteter (kvinner, homofilie, fargede mennesker m.m.), gjennom det såkalte «hvite privilegiet». Et privilegium som ikke eksisterer annet enn som en naturlig følge av at man tilhører den største etniske gruppen i samfunnet og dermed også naturlig nok dominerer det.

Les også: Satirefilm om politisk korrekthet har blitt Youtube-hit

Finner man sort privilegium i Nigeria? Ja. Finner man gult privilegium i Kina? Ja.  Dette har ikke noe med herredømme eller rasisme å gjøre, men med menneskelig evolusjon, naturlig instinkt og sunn fornuft å gjøre. Like barn leker jo som kjent best. At mennesker fra andre raser og etnisiterer ikke forstår eller liker at hvite mennesker omgås med hverandre eller oppfører seg «europeisk«, betyr ikke at hvite mennesker er rasister. Like lite som at afrikanere bor i jordhytter og ikke har asfalterte veier er rasistisk mot hvite mennesker i Afrika, eller det faktum at kinesere spiser ris og aborterer jentefostre i enorm skala ikke er rasistisk mot hvite mennesker som bor Kina. Dette er bare slik det er.

Les også: «Hvite som ikke vil ha sex med sorte er rasister»

Les også: VG-journalist: «De norske håndballjentene er for hvite»

Vi har landesgrenser, kontinenter og ulike etnisiteter/raser på vår mangfoldige jordklode av en grunn. 30 år med sosiale rettferdighetskampanjer endrer ikke hundretusenvis av år med evolusjon.

Og for de som har på seg de trange og nærsynte venstreorienterte politiske brillene sine; hvite mennesker er en minoritet på verdensbasis. Ca. 10-12% av verdens befolkning klassifiseres som hvite – dvs 850 millioner mennesker. Det bor flere kinesere i Kina enn hele den kombinerte hvite befolkningen på alle kontinenter tilsammen. Det finnes flere afrikanere bosatt på det afrikanske kontinentet enn alle hvite mennesker kombinert på jorda. Det finnes flere pakistanere i en gjennomsnittlig pakistansk by enn i hele Norge. Men pakistanere er altså en «minoritet».

Les også: Dagbladets Marie Simonsen og venstresidens hat mot hvite mennesker

Les også: Prisbelønt Dagbladet-journalist klager over «blendahvite» fotballspillere

Det finnes flere muslimer i verden enn alle hvite mennesker kombinert på jorda. Ennå er altså muslimer en «minoritet». Ifølge venstresiden er nasjonsgrenser noe menneskeskapt og unaturlig. Det vil i virkeligheten (deres) da bety at nordmenn er en minoritet. Eller? Kan vi prøve å være konsekvente i logikken?

I vår nye og globale hverdag bør vi kanskje løfte blikket litt og se på hvem som er minoriteten og hvem som utgjør majoriteten. Fordi alle de store innvandrergruppene i Norge er «majoritet» i forhold til etniske nordmenn befolkningsmessig, om de er tyrkere, iranere, afghanere, somaliere eller til og med svensker.

Liker du ikke Vesten? Det finnes alltid en flyplass ikke langt unna hvor du kan reise til ditt drømmesamfunn. Vi har har hørt at Venezuela er fint på denne tiden av året.

Les også: Rapport – Tusenvis av rasistiske angrep mot hvite mennesker etter Trumps valgseier

Les også: En million hvite og kristne jenter misbrukt av muslimske voldtektsgjenger i England

Men dette rasistiske verdenssynet mot europeere eksisterer ikke kun hos disse (ikke)-minoritetene som bor i Vesten, det finnes også i høyeste grad hos venstreorienterte mennesker – og i særdeleshet hos hvite selv. Selvhatende oikofober som fra barnsben i barnehager, skoler, universiteter og sosial omgangskrets har blitt indoktrinert at Europa, hvite mennesker, hvit kultur, hvit historie og hvite verdier holder resten av verden nede og hindrer det fullkomne multikulturelle utopia. Denne kulturmarxismen (Frankfurtskolen) ble for alvor innledet av radikale og revolusjonære kommunister og sosialister på 1960- og 70-tallet, og har fått et betydelig fotfeste i akademia og media.

I dag kan vi blant annet i Norge se en nærmest homogen venstreorientert nasjonal utdanningsinstitusjon og media dominert av til tider svært radikale og kommunistiske ansatte som presser kulturell marxisme og samfunnslig relativisme på samfunnet. Det har fått alvorlige følger for flere generasjoner med nordmenn som ikke lenger har en sterk kulturell identitet eller føler ansvar for sitt og sine barns fremtid, slik deres forfedre gjorde.

Dette fenomenet er utbredt over hele Vest-Europa, USA og Australia/New Zealand.

Les også: Bekreftet nok engang: Norske medier er mørkerøde

Les også: Kvinne angrepet av mørkhudede menn: «Din jævla hvite hore»

Daglig strømmer det ut timesvis og spaltemetre med Stockholm syndrom-orientert innhold fra vestlige utdannningsinstitusjoner og TV/film/radio/reklame/sosiale medier. Den som vet hva man skal se etter finner det raskt. Under her legger vi ut en rekke eksempler på det som er nevnt ovenfor – og husk dette er ikke fra «ytre venstre», men fra mennesker med verifikasjonsmerke på Twitter, ansette publikasjoner og offentlige institusjoner – eller som det heter på godt norsk – mainstream media.

Det er HER man finner den ekte rasismen og det ekte hatet – mot Europa og Vesten. Mot den hvite kjernefamilien, våre verdier, tradisjoner og historie.

Les også: Antirasistisk senter: Etniske nordmenn er et problem

Les også: Norske medier kritiserer EM-jentene: «Dere er for hvite!»

 

 

 

 

Exit mobile version