Site icon Lykten

Kvinne gikk i kort kjole – det likte ikke innvandrermenn i nærområdet – så ble det voldsomt slagsmål

Steen Raaschou/Den Korte Avis

I det flerkulturelle paradiset som er Tyskland kan kvinner ikke lenger naturlig gå i vestlige klær ute i samfunnet uten å risikere uønsket oppmerksomhet, personangrep eller masseslagsmål.

Anledningen denne gangen var en kvinne som gikk ute i kort kjole i byen Duisburg. Det skal ha utløst kraftige reaksjoner fra en gruppe muslimske menn som oppholdt seg i nærheten. En gruppe andre menn i området valgte imidlertid å reagere på de muslimske mennenes oppførsel. Da var slagsmålet i gang.

Les også: Kvinner fikk ikke gå inn i butikk i Sverige – hadde på seg feil klær

Les også: Kvinner i Tyskland oppfordres å gå med joggesko – for å løpe fra asylsøkere

Til sammen skal seks til åtte personer ha vært involvert i slagsmålet. En av de involverte skal ha fått skulderen slått ut av ledd. Hendelsen fant sted klokken 20 i Rheinpark. 

Den 50-årige kvinnens klesvalg skal ha skapt uro hos en 20-åring med tyrkisk bakgrunn, forteller en talskvinne for politiet, Jacqueline Grahl, til lokalavisen. Han skal ha spurt kvinnen hvorfor hun måtte vise frem beina sine.

Les også: Pappa nektes å se datteren på svømming – kun kvinnelige foreldre slippes inn siden badet ble kjønnssegregert

Les også: Salget av forsvarsspray for kvinner har «eksplodert» – doble salgstall for Kjell & Co

Nettavisen Waz.de skriver om hendelsen.

Politiet i byen uttaler at slagsmålet ble utløst av «kulturforskjeller». En kommentar til artikkelen forteller at 40 prosent av skoleelevene i delstaten ikke forstår eller kan bruke grunnleggende tysk språk.

Kilde: Den Korte Avis

Relatert:

 

Exit mobile version