fbpx

Salget av forsvarsspray for kvinner har «eksplodert» – doble salgstall for Kjell & Co

Våre feministiske, tolerante og grenseløse regjeringer i Norden har sørget for at kvinner nå ikke lenger føler seg trygge i byer og sentrum etter mørkets frembrudd. 

Spesielt har dette vist seg tydelig i Sverige, der salget av forsvarssprayer nå har doblet seg i august.

Firmaer som Kjell & Co, som også finnes i Norge, og firmaet Plegium, som både lager og selger produktet, har opplevd at salget økt jevnt og trutt de siste tre årene, men forteller at salget har «eksplodert» nå i sommer. I tillegg til sprayer selger man også overfallsalarmer som er håndholdte eller som armbånd.

Les også: Sjokkstudie – 96% av overfallsvoldtekter i Sverige begås av innvandrere

Les også: 61 prosent av alle dømte sex-forbrytere i Oslo er innvandrere

«Det kan være vanskelig å få den ut raskt nok og samtidig så kan man jo ikke gå rundt og være redd hele tiden. Jeg vil ikke si at jeg kjenner meg så mye sikrere, men det føles litt bedre å iallefall ha en forsvarsmulighet», sier den 23-årige Uppsalastudenten Carolina Tuula.

I begynnelsen av 2018 slapp Brottsförebyggandre rådet, Brå, sin nyeste Nationella trygghetsundersökning (NTU), der det fremgår at det i hovedsak er de unge kvinnenes liv som begrenses i en hverdag som oppleves stadig mer utrygg.

Les også: DET NYE SVERIGE: Bevæpnet politi skal løpe med joggere i Småland – «Folk kjenner seg utrygge»

Les også: Hvorfor voldtar så mange innvandrere?

Blant befolkningen generelt velger nesten en fjerdedel en annen vei eller en annen transportmåte på grunn av uro for å bli utsatt for en forbrytelse. Verst er situasjonen for kvinner mellom 20-24 år der 42 prosent opplyser at de tilpasser seg livet sitt etter utryggheten i det svenske samfunnet. Tilsvarende tall for menn er 16 prosent.

Etter 2015 har økningen av seksualforbrytelser skutt i været. 35.8 prosent av kvinner i aldersgruppen 20-24 opplyser at de har blitt utsatt for en seksualforbrytelse i 2017. Det samsvarer med svenske myndigheters åpne-grenser politikk hvor hundretusenvis av ulovlige migranter fra Midtøsten og Afrika har kommet til Sverige.

Les også: Småbarnsmor gikk kveldstur – ble gruppevoldtatt av flyktningbarn

Les også: Gruppevoldtok jente til hennes underliv sprakk – nå får de kraftig redusert straff

I Tyskland har overfallene og voldtektene ute på gaten blitt så vanlige at myndighetene nå oppfordrer kvinner å gå med joggesko slik at man lettere kan løpe fra voldtektsmennene. Man har også innført egne kvinne-vogner på tog og kvinne-områder på musikkfestivaler.

Felles for alle land som opplever denne utviklingen er at de er styrt av venstreorienterte regjeringer.

Les også: Hoteller i Oslo tilbyr ansatte og gjester overfallsalarm

Kilde: Samnytt

Relatert:

Facebook Comments