Site icon Lykten

Når budbringeren blir beskutt

Når budbringeren blir beskutt

av Ragnar Marbakken

Media utropte en ny folkehelt denne uken. Faten Mahdi Al-Husseini, en 19 år gammel sjiamuslim i tettsittende hijab. Hun holdt en flammende appell i demonstrasjonen mot sunnimuslimene i Profetens Ummah: «Dere følger ikke islam. Dere følger djevelen!»

Mens store deler av pressen, både i inn- og utland, var så opptatt av å hylle sin nye heltinne at de helt glemte å gjøre jobben sin, gjorde Hege Storhaug det. Hun gravde litt i hvem denne Faten egentlig er, og fant en islamist som hyller Khomeini og som ønsker en islamsk stat med streng, islamsk lovgivning. Moskeen hun tilhører er finansiert av Iran, og presteskapet som sender imamer og hatpredikanter til Norge.

Aftenposten, Nettavisen og VG var raskt ute og skjøt budbringeren:

«Disse kritikernes uttalelser om Faten er ren mobbing. Det å angripe en usedvanlig modig ung kvinne, som med stor fare for egen sikkerhet har utfordret de mørkeste kreftene i vårt samfunn, er rett og slett skammelig.»

Det er altså mobbing å si høyt at en islamist er en islamist. Og de som gjør det skulle skamme seg, skulle de! Det er visst bare Profetens Ummah og de som åpent støtter IS som er ekstremister nå. Hvis man bare ønsker seg et religiøst diktatur, kan man visst godt være en god rollemodell, faktisk. Det kan nesten virke som om de lave forventninger er ytterligere nedjustert.

Den andre store saken i media denne uken var rapporten om de 1400 britiske jentene helt ned i 11-årsalderen som ble mishandlet, voldtatt, dynket i bensin og truet med våpen av pakistanske menn og deres slektninger i Rotherham, mens hjelpeapparat og kommuneledelse snudde seg vekk i frykt for bli kalt rasister.

Store deler av norsk presse velger å omtale de muslimske overgriperne som «asiater» i stedet for pakistanere. Ingen stiller spørsmål ved hva som får så mange muslimske menn til å ydmyke og terrorisere så mange vantro jentebarn. Media presterer altså i sin dekning av saken, å dilte i samme spor som hjelpeapparatet og kommuneledelsen i Rotherham.

BILDENE NORSKE MEDIER IKKE TURTE Å TRYKKE: Norske medier omtaler de arresterte og dømte pedofile pakistanske muslimene som «asiater», og snakker ikke om det faktum at 91% av de som blir dømt i slike saker er muslimer.

Forstår ikke pressen at det er heksejakten de bedriver mot alle som våger å ytre seg kritisk om innvandring eller islam, samtidig som de gjør hva de kan for å bagatelliserer innvandrere og muslimers ekstreme handlinger og holdninger, som er årsaken til at det kan gå så galt som i Rotherham? Muslimer som ønsker seg en islamsk stat hylles, mens nordmenn som ønsker seg en norsk stat hates.

Av frykt for å bli kalt rasist og sendt i skammekroken, eller kanskje risikere å miste jobben, så holder de fleste av oss kjeft. Vi vet at budbringere blir beskutt. Både i Norge og England.

Exit mobile version