Site icon Lykten

Svensk Radio stjal nyhet – nekter å kreditere kilden fordi den har «feil verdigrunnlag»

SVERIGES RADIO STJAL NYHET FRA SAMHÄLLSNYTT. (Foto: Kalle1)

Nye medier tar et alt større jafs av nyhetshverdagen i Vesten. I Sverige representert blant annet ved nettsiden Samhällsnytt som gjør jobben statsstøttede medier ikke vil, tør eller kan formidle. 

Det betyr publisering av statistikker, navn, bilder og videoer som avslører det virkelige multikulturelle samfunnet, globalismen og venstresidens mørke underside.

Nylig avslørte Samhällsnytt at en statlig aktor tilhørende det kommunistiske partiet Vänster, hadde blitt anmeldt til Statens ansvarsnemnd etter at kvinnen skal ha truet sine politiske motstandere med fengsel under en debatt. 

Sveriges Radio brukte to dager på seg å formidle nyheten, som Samhällsnytt skrev om den samme dagen anmeldelsen kom. Men da SR skal kreditere og legge inn kilde i nyheten sin, velger de å kreditere sin lokalradio P4 Halland.

Da Samhällsnytt tar kontakt får de beskjed om at feilen skal rettes opp umiddelbart. Kort tid etterpå får imidlertid Sveriges Radio kalde føtter da man finner ut at Samhällsnytt ikke befinner seg innenfor den venstreekstreme meningssfæren til SR og P4. Og deretter følger et hendelsesforløp til noe som ikke kan kalles annet enn en politisert og religiøs sekt. 

Les hele historien, inkludert avskrift av telefonsamtalene mellom Samhällsnytt og SR i «Kilde» rett under artikkelen.

Som i Sverige, så i Norge

I Norge har vi hatt lignende saker, som da nettsiden Frieord avslørte NRK-danseren Julio Kopseng, Frieord avslørte også gjengvoldtektsmennene på Oslo S og Document publiserte Romkvinne-saken. Alle sakene blåste opp i media etter at nye medier valgte å omtale dem, da NRK og andre statsstøttede medier valgte å sitte på hendene av frykt for konsekvenser og represalier fra etablissementet.

 

Exit mobile version