Site icon Lykten

Ulovlig innvandrer utga seg for å være fra hjemmetjenesten – ranet og drepte 12 pensjonister

(Skjermbilde/Samnytt).

En kenyansk statsborger som oppholdt seg ulovlig i USA mistenkes for å ha utgitt seg for å være fra hjemmetjenesten og deretter ranet og tok livet av minst et dusin eldre kvinner i delstaten Texas.

Tirsdag i forrige uke ble den 46-årige Billy Chemirmir fra Kenya siktet for å ha drept 12 kvinner mellom 76 og 94 år gamle. I forbindelse med drapene skal den ulovlige innvandreren fra Afrika ha stjålet kvinnenes smykker og andre verdisaker, rapporterer den amerikanske nyhetskanalen Fox News.

Les også: Ulovlig innvandrer utvist fem ganger – skjøt Kathryn (32) foran sin far

92-årige Doris Gleason ble brutalt ranet og drept av den ulovlige innvandreren fra Kenya i sitt eget hjem. Demokratene, ved Barack Obama og Hillary Clinton, har åpnet grensene på vidt gap til USA for drapsmenn som Billy Chemimir og det har fått svært alvorlige konsekvenser for tusenvis av familier som har mistet sine kjære. Enkelte delstater slipper sågar ulovlige innvandrere rett ut på gaten og rapporterer ikke fra til migrasjonsmyndighetene hvis disse blir pågrepet for forbrytelser. Disse byene kalles for «Sanctuary Cities«og er styrt av demokratiske borgermestere. (Skjermbilde/CBSDFW).

Politiet lykkes å komme på sporet av kenyaneren etter at han kom seg inn hos en 91-årig kvinnes leilighet i byen Plano. I forbindelse med hjemmeranet kvalte han kvinnen bevisstløs med en pute.

Etter angrepet kunne kvinnen fortelle politiet at raneren stjal et smykkeskrin. Politiet sporet Chemirmir gjennom registreringsnummeret på bilen han brukte under ranene og drapene. Man tok ham så på fersk gjerning i det han kastet kvinnens smykkeskrin i en søppelbøtte.

Les også: Ulovlig innvandrer kvalte og voldtok Tiffany (33)

RASISTISKE DRAP? Billy Chemirmir (46) er mørkhudet og drepte nesten eksklusivt hvite kvinner. 12 familier mistet sin mamma, bestemor og oldemor på grunn av venstresidens politikk med åpne grenser. (Skjermbilde/wfaa.com).

Ifølge politisjefen i byen der den 91-årige kvinnen ble hjemmeranet av kenyaneren, Gregory Rushin, så har den ulovlige innvandreren brukt sin erfaring fra arbeide innen omsorgstjenesten til sin fordel ved å spesialisere seg på ran og drap av eldre mennesker. Det er uklart hvordan han kunne oppholde og forsørge seg selv ved arbeide i USA, som en ulovlig innvandrer.

Ingen norske statsstøttede medier har skrevet om denne saken. Hva om det hadde vært en hvit mann som drepte 12 sorte kvinner? Kanskje hundrevis?

Les også: USA – nok en ung hvit kvinne drept av ulovlig innvandrer

Se den oppsiktsvekkende statistikken om ulovlig innvandring til USA:

– Det oppholder seg mellom 5 og 6 millioner ulovlige innvandrere fra Mexico i USA.

– Det oppholder seg mellom 10 og 20 millioner ulovlige innvandrere fra hele verden i USA.

– Ulovlig innvandring koster amerikanske skattebetalere over 200 milliarder dollar hver år.

– 90 prosent av all narkotikaen som kommer til landet kommer fra Mexico med ulovlige innvandrere.

– 40 prosent av alle forbrytelser som registreres i USA, registreres i de fem delstatene som grenser til Mexico.

– 75 prosent av alle kriminelle som står på FBI sin mest ettersøkt-liste er ikke født i USA.

– 95 prosent av alle ettersøkte for mord i Los Angeles er ulovlig innvandrere.

– 2.000 seksualforbrytere arresteres, dømmes og deporteres fra delstaten Texas alene hvert år. En tredjedel av disse er pedofile overgripere.

– Over 1.000 barn har blitt seksuelt misbrukt av ulovlige innvandrere i Texas bare de siste tre årene.

– Hvert år arresteres over 72.000 ulovlige innvandrere i USA for narkotikarelaterte forbrytelser.

– I 2013 løslot Obama-administrasjonen over 36.000 ulovlige innvandrere fra fengsel. Til sammen hadde disse over 88.000 lovbrudd på rullebladet. Tusenvis av disse har igjen blitt arrestert og dømt for nye lovbrudd.

– Mer enn hver femte av alle innsatte i amerikanske fengsler er ulovlige innvandrere eller ikke amerikanske statsborgere. I delstater som California, New Mexico, Arizona og Texas er tallet enda høyere.

– Fra 2007 og til 2010, så økte antallet ulovlige innvandrere som har blitt pågrepet og utvist fra USA fra 7.000 til 79.000.

Exit mobile version