Site icon Lykten

Unge vestlige kvinner drepes jevnlig av flyktninger og fjernkulturelle – ingen reagerer

Nylig ble to unge skandinaviske jenter drept av muslimske og rasistiske menn i Marokko som hadde sverget troskap til den islamske staten. Reaksjonene har vært sterke blant befolkningen, selv om det i Norge har utløst forundring over at ingen av partilederne har villet kommentere hendelsen på sine sosiale medier, der de vanligvis er svært aktive.

Les også: To unge kvinner brutalt drept. Hvorfor vil ingen snakke om islam?

Men drap på vestlige kvinner – og menn – utført av flyktninger og migranter fra muslimske og fjernkulturelle nasjoner er ikke noe nytt, dessverre. De siste årene har det vært et titalls svært brutale drap i Vesten, noen inkludert seksuelle overgrep før drapene fant sted, mot kvinnene i særdeleshet.

Mange av kvinnene har virket å sette seg i fare frivillig. De har enten beveget seg i områder der de ikke lenger kan regne med å bli beskyttet av ordensmakt eller rett og slett har invitert de fjernkulturelle mennene hjem til seg selv i et slags forsøk på å «redde» disse personene.

I tilfellet i Marokko, så reiser vestlige turister langt inn i områder der de ikke lenger kan regne med å være trygge. Ikke sjelden er dette vestlige jenter og kvinner som har et naivt syn på verden, gitt til dem av et skolesystem og samfunn som ikke har vært villig til å være ærlige om realiteten og i særdeleshet brutaliteten i islamske land.

Les også: Ga husly til ulovlig asylsøker – ble voldtatt og drept

Les også: Europeere slaktes av afrikanere og arabere i sine egne land – hvor er opprøret?

Den uavhengige journalisten Paul Joseph Watson har laget en kort video hvor han går gjennom ca. et halvt dusin slike saker. Det er på tide for vestlige kvinner – og menn – å våkne fra sin tornerose-dvale hvor man fremdeles tror at alle kulturer er like og at alle mennesker på jorden i bunn grunn er snille. Å sette seg selv i en slik fare er selvfølgelig noe man gjør selv, men det skal ikke undervurderes hvor mye propaganda og løgner fra media og venstreorienterte politikere som har medansvar i dette.

Å bli kjæreste eller venn/bekjent med en fjernkulturell person øker farene for å bli utsatt for voldtekt, fysiske skader eller i verste fall drap. Å reise til fjernkulturelle nasjoner øker farene for å bli ranet, mishandlet, voldtatt eller i verste fall drept. Hvis det norske samfunnet hadde vært mer åpent og ærlig om dette, så kunne flere norske og vestlige kvinner – og menn – fremdeles ha vært i live.

En fremmed er ikke alltid en venn du ikke kjenner. Spesielt ikke hvis personen kommer fra et islamsk eller fjernkulturelt land. Kardemommeby er noe vi i Norge kunne lulle oss selv inn i når vi ennå var et etnisk norsk samfunn og den store verden ennå ikke hadde kommet til dørstokken vår.

Les også: Eksklusivt: Mutabazi Jimmy (36) dømt for drapet på Linn Olsen Uteng

Exit mobile version