Site icon Lykten

VIDEO: Innvandrergjeng sparker og slår svensk gutt i brutalt rasistisk angrep

På lørdag kveld begynte et videoklipp å sirkulere på sosiale medier som viser hvordan en svensk 12-årig gutt blir brutalt mishandlet i et rasistisk angrep av en innvandrergjeng. Hendelsen fant sted i en skolegård.

Les også: 12-årig jente brutalt mishandlet og sparket i hodet – gjengen krevde «respekt»

Ifølge opplysninger hentet inn av nettsiden Samnhällsnytt så fant den rasistiske mishandlingen på Norrmalmskolan i Skövde i midten av august. I videoklippet kan man høre hvordan gjengen under den pågående mishandlingen spør den svenske gutten hvor han har sine «kompiser». Videre spør de ham hvor han har sine «tabbar», et gateord for «tabanja», hentet fra det tyrkiske «tabanca», som betyr pistol.

Bakgrunnen til mishandlingen opplyses å være at offeret og hans bror ved tre tilfeller skal ha anmeldt gjerningsmannen «Hassan» for mishandling og nå straffer Hassan og hans gjeng den svenske skoleeleven.

Les også: Video viser grov vold mot hvit gutt – men ingen på venstresiden reagerer

Les også: SKOLEVOLDEN I SVERIGE: Gravid lærer slått i magen – mistet barnet

Politiet og sosialtjenesten reagerer ikke

Samhällsnytts kilder forteller også at familien har anmeldt den rasistiske mishandlingen til politiet som henviser dem til sosialtjenesten, der man ikke har reagert mot de utenlandske gjerningsmennene. Foreldrene til den mishandlede gutten skal heller ikke fått noen støtte eller oppfølging fra verken politiet eller kommunen.

Ifølge nettsiden holder «Hassan» skolens elever i frykt og mange elever er redde for i det hele tatt å gå på skolen. Flere skal ha blitt enda reddere etter å ha sett filmklippet hvor den svenske 12-åringen blir mishandlet av Hassan.

Les også: 15-årig hvit gutt brutalt sparket i hodet av gjeng – videoen har gått viralt på nett

Les også: VIDEO: Afrikansk migrant dytter og slår kvinner bevisstløse på togstasjon

Les også: Svenske skolejenter mishandles og kalles «svenskehorer»

Les også: 10-årig skoleelev banket til han fikk blod i urinen – lærere bryter sammen i gråt og sykmeldes

Kilde: Samnytt

Exit mobile version