Site icon Lykten

Alternativ for Sveriges partileder kommer til Norgesdemokratenes Ungdom i Bergen

Partileder for Alternativ for Sverige, Gustav Kasselstrand. (Foto. Konferanse, Stockholm,, 11 august 2018 / Alternativ for Sverige).

Norgesdemokratenes Ungdom har kunngjort at Gustav Kasselstrand, lederen for det svenske partiet Alternativ for Sverige (AfS), vil være hovedtaler på Minikonferansen Tryggere Fremtid 2024, som arrangeres i sammenheng med NDU sitt årsmøte lørdag den 2. mars. Kasselstrand vil belyse temaet remigrasjon, som har fått betydelig oppmerksomhet i den politiske debatten, spesielt i Sverige.

AfS, kjent for sitt engasjement i spørsmålet om remigrasjon, har gjennom Gustav Kasselstrand spilt en nøkkelrolle i å bringe dette temaet inn i den svenske politiske diskusjonen. Tidligere stunt, som å kapre åpningen av Riksdagen i 2020, har bidratt til å sette fokus på behovet for å diskutere tilbakevandring som en del av den politiske dagsordenen.

Minikonferanse: Tryggere Fremtid 2024, som arrangeres i sammenheng med NDU sitt årsmøte, vil gi et variert perspektiv på aktuelle temaer. Kasselstrand blir en av fem talere på konferansen, og hans avsluttende keynote forventes å gi deltakerne innsikt i AfS sin merkesak – remigrasjon.

Talerlisten inkluderer foruten Kasselstrand:

Se også: Lykten Podcast 16 – Anders Tronstad i samtale med Demokratenes politiske nestleder, Øyvind Eikrem

Minikonferansen vil finne sted på Hotel Rosenkrantz i Bergen fra kl. 15.00 til 17.00.

For mer informasjon om konferansen og påmelding, besøk NDU sin offisielle nettside her.

Lykten følger saken.

Exit mobile version