Site icon Lykten

Drepte rabbiner – nå belønnes familien med gratis og fullt møblert bolig

De palestinske myndighetenes eget nyhetsbyrå, Wafa, rapporterer om nyheten om leiligheten som nå gis til «martyren Ahmad Nasser Jarars familie». Ahmad Nasser Jarar har tidligere av Fatah blitt beskrevet som «en ung løve», og har blitt avbildet på hyllest-postere som den øverst i artikkelen.

Leilighetsgaven har som mål ifølge Fatahs partisekretær, Nur al-Din Abu al-Rab, å vise at «Fatah oppfyller sin nasjonale skyld til de som har ofret seg som martyrer mot den israelske okkupasjonsmakten». Leilighetsprogrammet viser ifølge Nur al-Din Abu al-Rab at «vårt folk står samlet og ikke glemmer de martyrene som har ofret sine liv for Palestinas sak».

Rabbi Shevach ble drept i et væpnet angrep sist måned i nærheten av Havat Gilad i Samaria. Terroristene skjøt fra kloss hold mot rabbi Shevachs kjøretøy og flyktet deretter fra plassen. Jarar var en nøkkelfigur i den terrorcellen som utførte angrepet. Han deltok selv i angrepet og døde i februar i en skuddveksling med israelsk militære i Jenin.

Les også: Frieord-journalist møtte hardtslående Mossad-sjef

SKUTT OG DREPT: Seksbarnsfaren og rabbineren, Raziel Shevach, ble skutt og drept fra kloss hold mens han satt i bilen sin. Nå har drapsmannens familie blitt belønnet med gratis bolig av de palestinske myndighetene som ledes av Fatah-politikeren Mahmoud Abbas. (Foto: Privat).

Arbeiderpartiet og AUF hyller Fatah

I Norge hylles Fatah av en betydelig andel Arbeiderparti-politikere og partiet har blant annet ønsket velkommen høyststående medlemmer av Fatah til Arbeiderpartiets landsmøter. Spesielt er vennskapet nært med AUF, som kaller Fatahas ungdomsorganisasjon for sin «søsterorganisasjon».

GRUPPEFOTO: Representanter for Arbeiderpartiets ungdomsorganisasjon, AUF, står her oppstilt foran portrettet av en dømt terrorist. (Skjermbilde/Miff.no).

Les også: Professor til Frieord: «Vi kan ikke lukke øynene for Irans atomvåpentrussel»

Milliarder til de palestinske selvstyremyndighetene

Norske myndigheter gjennom Norad gir også årlig over en halv milliard skattekroner til de palestinske selvstyremyndighetene. Det er uklart om noen av pengene fra den norske staten går til å betale for såkalte martyrer og familier av døde terrorister.

Exit mobile version