Site icon Lykten

Fakta om Trumps riksrett og demokratenes skyggespill

Noen ganger klarer en TV-vert å fremlegge virkeligheten og fakta i en sak på en saklig og oversiktlig måte. Dette er en slik gang. Hør hvordan Jesse Watters på Fox News gå gjennom hele den falske riksrettsaken, samt sette fakta i et riktig perspektiv. 

Massemedia har sammen med venstresiden i flere år forsøkt å lyve, lure og bedra seerne og velgerne, ved å bygge opp under falske påstander og fabrikkerte saker, for å fjerne den lovlig valgte presidenten Donald J. Trump. Hvis du kun har fått med deg nyhetene om USA via løgnfabrikkene NRK, TV2 og norske statsstøttede trykkmedier, så vil du være sløv og helt uinformert om hva som faktisk foregår.

TV-journalisten Watters klarer på 6 minutter å rive ned løgnene og i klartekst informere om hva som faktisk har skjedd siden Trump ble med i presidentvalget i 2015 og frem til i dag. Og det er en klokkeklar knockout på venstresiden.

Hvis du skulle takle så mye sannhet og klar tale, så kan du fortsette med denne 9-minutters videoen med flere harde slag mot den demokratiske sumpen i Washington D.C.

Lag en tekopp og nyt innholdet.

 

Exit mobile version