Site icon Lykten

Flyktet fra jødehatet i Sverige – «Det er muslimene og ikke nazistene som er trusselen» (video)

SANNHETEN: En undersøkelse gjort av jøder i Frankrike, Sverige, Tyskland og Storbritannia viser at muslimene klart dominerer trusselbildet mot jødene i disse landene. Deretter, på en klar andreplass, kommer venstreorienterte mennesker. Høyreorienterte kommer først på tredjeplass, etterfulgt av kristne på sisteplass.

TV4s journalist forsøker å snakke om nynazistene i Sverige, men blir raskt avfeid av Tojzner som påpeker at nynazistene er en svært liten og ubetydelig gruppe i landet og at det er muslimene som er den reelle trusselen mot jøder i Sverige og Europa.

Tre muslimer ble nylig pågrepet i Malmø etter å ha forsøkt å brenne ned en synagoge i byen.

Når det gjelder hat mot den jødiske staten Israel, så er venstresiden involvert i betydelig flere og rene fysiske angrep, hat, boikotter og hærverk mot jødiske butikker, forretninger og organisasjoner enn høyresiden. Her, her, her, her, her og her

Tojzners påstand står i sterk kontrast til det blant annet venstreekstreme organisasjoner i Norge, som Antirasistisk Senter (og her), samt offentlige og venstreorienterte debattører som Didrik Søderlind fra Human Etisk Forbund påstår. Disse fokuserer så og si utelukkende på høyreekstremister og nynazister, mens undersøkelser og forskning viser at muslimer og venstreorienterte altså er en større trussel og fare for jødene i Europa i dag.

LYVER OM JØDEHATET: Rådgiver i Human-Etisk Forbund, Didrik Søderlind, har skrevet flere ganger i norske medier om jødenes hverdag i Norge og Europa. Nå tilbakeviser imidlertid den jødiske flyktningen Nina Tojzner, Didrik Søderlinds påstand om det er marsjerende nynazister som står bak truslene mot jødene i Norden, som han skrev om i blant annet Vårt Lands Verdidebatt (lenket ovenfor). «Det er muslimene og ikke nynazistene som er trusselen mot jøder», sier Tojzner i et nytt intervju på svensk TV4. (Foto: Twitter).
Exit mobile version