Site icon Lykten

Hvorfor bryr ikke venstresiden seg om kristne offer for islamsk terror?

(Kollasj/Ukjent).

Er muslimer verdt mer enn kristne? Ja, ifølge media og den politiske venstresiden.

Er høyreekstrem vold farligere enn muslimsk og venstreekstrem vold? Ja, ifølge media og den politiske venstresiden.

Vil du ha bevis?

Har du hørt om terrorangrepet i Christchurch i New Zealand?

Har du hørt om terrorangrepet i Jolo på Filippinene?

Har du hørt om terrorangrepet i Kajuru i Nigeria?

LEST OM DENNE I NORSKE MEDIER? (Skjermbilde/CBN News).

Den første av disse tre er behørig dekket av alle norske medier og har ført til debatt med norske rødgrønne politikere om hvordan man skal stoppe rasisme, hat og høyreekstrem propaganda. Man fokuserte på gjerningsmannens politiske synspunkter og hudfarge. (Selv om drapsmannen i New Zealand sa hans forbilde var kommunist-Kina og at han hatet konservative).

De to siste sakene fra Filippinene og Nigeria ble ikke behørig dekket av norske medier, ingen politikere dukket opp til debatt hos NRK eller VG, og det ble ikke snakket om hvordan man skal stoppe rasisme, hat og islamsk propaganda. Hvorfor er høyreekstrem terror alltid satt i sammenheng med ideologi og med fokus  på gjerningsmannens etnisitet og hudfarge? Det motsatte skjer ved islamsk terrorisme, der man nesten aldri nevner gjerningsmennenes religion, motiver eller etniske bakgrunn. Slik vi så med drapene på Maren Ueland og hennes danske venninne i Marokko, der ordene mørkhudet, islam og koranen var kjemisk renset fra omtalene.

NORSKE MEDIER PÅ SAKEN: Alle de store norske mediene var på saken i New Zealand. Arbeiderpartiet stilte villig opp til debatt. Det var snakk om «oppgjør» og «holdninger». Men hvor var Tajik og Johansen da hundrevis av kristne ble drept av muslimer de siste månedene? Vi har hundretusenvis av muslimer i Norge som deler koranens innhold. (Skjermbilde/VG).

I Nigeria ble dobbelt så mange kristne drept av muslimer, som muslimer i New Zealand. Siden årsskiftet har det vært over 201 muslimske terrorangrep som har drept tilsammen 1.175 uskyldige menn, kvinner og barn. Ifølge den kristne nettsiden Open Doors så blir 11 kristne drept hver dag for sin tro.

De daglige dødsofrene i Nigeria overstiger alene alle angrep og dødsfall fra terrorisme mot muslimske samfunn over hele den vestlige verden sammenlagt. Allikevel er det altså angrepet i New Zealand som får mest fokus fra våre medier og politikere.

SORG OG OPPMERKSOMHET: Etter terrorangrepet i New Zealand gikk den norske statsministeren ut og snakket om høyreekstremes angrep mot innvandrere (muslimer) og flyktninger. (Skjermbilde/Twitter).
INGEN SORG ELLER OPPMERKSOMHET: Da muslimer drepte kristne på Filippinene i januar, hadde ikke vår statsminister tid til å skrive på sin offisielle Twitter-profil om hvordan muslimer angriper kristne. Ei heller da et lignende angrep skjedde i Nigeria omtrent samtidig som terroren i New Zealand. Hvorfor forskjellsbehandler vår statsminister ofrene og ideologier slik?  (Skjermbilde/Twitter).

Hvor er tårene, debattene og kravene om overvåkingen av muslimer etter alle disse angrepene? Stillheten er veldig avslørende.

Et ekstremt eksempel kommer (som vanlig) fra Sverige. Der har den rødgrønne sosialistiske statsministeren Stefan Löfven gått ut med offentlig støtte i media etter terrorangrepet i New Zealand. Til sammenligning var det nærmest stille som graven fra Stefan Löfven etter terrorangrepet i Stockholm, der en ulovlig innvandrer og radikal muslim meide ned fem mennesker midt på lyse dagen med en lastebil. Pappaen til det yngste offeret, 11-årige Ebba, har gått ut på sosiale medier og spurt om hvorfor svenske myndigheter forskjellsbehandler ofrene i New Zealand og hans datter.

Svaret lyser mot oss som en fullmåne på en klar kveld. Det er islam som skal beskyttes og kristendommen som skal utstøtes. Det er internasjonalisme som skal beskyttes og nasjonalisme som skal utstøtes. 

Det er på tide å konfrontere denne åpenlyse dobbeltmoralen hos våre medier og politikere.

 

(Kollasj/Ukjent).

Exit mobile version