Site icon Lykten

Hvorfor skal FrP støtte regjeringens statsbudsjett, når regjeringen er en pådriver for ulovlig innvandring? 

SIV JENSEN. (Foto: Elin Eike Worren / Fremskrittspartiet).

I et oppslag i Nettavisen 22. mai 2020 heter det: «Regjeringspartiene Høyre, KrF og Venstre vil hente asylsøkere fra Hellas, forutsatt at 8–10 andre land gjør det samme. 

Regjeringen har hele tiden ønsket en bred europeisk løsning, og nå slår vi fast hva vi mener med det. Forutsatt at minst 8–10 andre land i Europa realiserer sine uttak, så vil regjeringen bidra og hente sårbare barn og familier med stor sannsynlighet for opphold fra leirene i Hellas, sier justis- og beredskapsminister Monica Mæland (H) til NTB.» 

Hva vet vi om disse asylsøkerne? Vi vet det dreier seg om mennesker som har tatt seg inn i Europa uten å søke visum til Schengen. Det er ikke noe som tyder på at de ble politisk forfulgt i landene de kommer fra. Derfor er de IKKE flyktninger etter FNs flyktningkonvensjon. Det dreier seg rett og slett om ulovlige innvandrere.

Les også: Planlegger Carl I. Hagen å felle Erna slik han felte Willoch i 86?

Dersom Norge skal hjelpe mennesker fra Afghanistan, Syria og Irak er det ingen tvil om at det er billigst å hjelpe dem i hjemlandene. Men menneskene i Moria-leiren ønsker å slå til seg langt mer hjelp enn det de ville fått i hjemlandene. Derfor har derfor tatt seg ulovlig inn i Schengen. 

Når regjeringen vil belønne ulovlige innvandrere med asyl, i stedet for å akseptere reelle flyktninger, er det noe fundamentalt galt.  Og når regjeringen også vil presse andre land i Europa til å belønne ikke-lovlydige mennesker brytes respekten for loven ned.  Og når myndighetene belønner lovbrytere er det åpenbart at mange ikke ser noen grunn til at de selv skal være lovlydige. 

Erna Solbergs regjering konkurrerer kun med Vidkun Quislings regjering om å være den verste regjeringen gjennom tidene.  I tillegg til å legitimere ulovlig innvandring har regjeringen sluttet Norge til FNs migrasjonspakt. Og regjeringen har økt antall kvoteflyktninger fra 1120 under regjeringen Stoltenberg i 2019 til 3.000 i 2020. 

Etter at Carl I. Hagen satte ned foten, stemte FrP mot at Norge skulle tiltre FNs migrasjonspakt. Men Erna Solberg har fått FrP med på å stemme for å øke antall kvoteflyktninger fra 1.120 til 3.000, en økning på 168 prosent! Erna kan gi FrP-politikerne godt betalte jobber i regjeringen. Og mange lar seg nok bestikke. Men prisen er at FrP må begå totalt svik mot egne kjernevelgere. Og det har resultert i at partiets oppslutning har falt som en sten. 

Nå synes partiets nestor, Carl I. Hagen, at det er nok! I et oppslag i Nettavisen 30. juli heter det: «Til TV 2 sier Hagen at Fremskrittspartiet bør nekte å inngå budsjettavtale med regjeringen.» og «Han vil da kreve blant annet en avtale med null kvoteflyktninger, store endringer i formuesskatten og en halvering i bistandsbudsjettet. På spørsmål om det er realistisk å få det gjennom med regjeringen, svarer Hagen at det blir vanskelig, men at det blir opp til statsminister Erna Solberg (H). 

Stiller hun kabinettsspørsmål, bør vi ikke bøye av. Det beste er om Jonas Gahr Støre kan lede landet før valget og demonstrere alt rotet på rødgrønn side, sier Hagen

Erna Solbergs regjering har redusert formuesskatten og skatten på bedriftsoverskudd, samt fjernet arveavgiften. Alt er supert for rike og egoistiske Høyre-onkler. KrF og Venstre har fått gjennomslag for økt mottak av kvoteflyktninger og således mer islamisering. 

Men FrPs kjernevelgere som er opptatt av redusert innvandring og færre bommer, har fått det verre enn det som var situasjonen under Stoltenbergs regjering. Solberg har fått FrP-toppene til å svikte egne kjernevelgere i bytte mot jobber med høy lønn og høy status. Denne strategien har både gitt Høyre gjennomslag for sine fanesaker, og den har satt FrP i et dårlig lys slik at Høyre blir kvitt FrP som farlig konkurrent. 

Patriotene i FrP bør nå ta et oppgjør både med egne karrierister og globalister samt med Erna Solberg. Hvis Solberg nå tvinges til å gå av vil Høyre forhåpentligvis lære at man ikke lenger kan bestikke FrP’erne til å bedra egne velgere. 

Exit mobile version