Site icon Lykten

Patriotisk ungdomsorganisasjon i Danmark har markert seg sterkt i 2020 med mange spektakulære og vellykkede aksjoner

Nå markeres året med en kavalkade over de ulike patriotiske aksjonene som ble gjennomført tross på tross av koronakrisen.

Alt i alt har Generation Identitær (Generasjon Identitet Danmark) gjennomført imponerende 34 ulike aksjoner, noe som er ny rekord for den danske grenen av Identitærbevegelsen. I videoen ovenfor kan du se en film med klipp fra flere av aksjonene som Generation Identitær gjennomførte i et svært vellykket 2020.

Under her kan du lese, se bilder og videoklipp fra gruppens mange aksjoner i året som gikk.

KAMP MOT RASISME OG ISLAMISME: Generasjon Identitet i Danmark var på plass da rasistiske og islamistiske grupper demonstrerte på danske gater. (Foto: Generasjon Identitær).

Her noen eksempler på aksjoner i regi av Generation Identitær gjennom året:

Stopp bønnerop

En av de mest provoserende aksjonene var når patrioter fra Generation Identitær entret et tak midt i en av landets verste innvandrerghettoer med en massiv fane med teksten «Stopp bønnekald» (Stopp bønnerop). Bakgrunnen var en debatt som følge av at det hadde funnet sted offentlig innkalling til bønn i Gellerup.

Rensing av statuer påført BLM-graffiti

Året var preget av Black Lives Matter, som blant annet tilgriset statuer med graffiti til ære for sin anti-hvite ideologi. Generation Identitær sørget for å vaske statuene rene i en vellykket, for å vise at fortiden er verdt å verne om, og ikke tilhører de voldelige marxistene i BLM-bevegelsen.

(Foto: Generasjon Identitær).

Kamp mot moskeer

Generation Identitær arrangerte også en demonstrasjon mot en ny stormoske i Holbæk, som blant annet skulle finansieres av islamisten Erdogan og tyrkiske myndigheter.

(Foto: Generasjon Identitær).

Kampskrift for repatriering og dansk identitet

Med pamfletten «30 forslag til remigration og til besvarelse af dansk identitet» lykkes Generation Identitær å sette disse spørsmålene på den politiske dagsorden, gjennom en realistisk visjon for hvordan danskene kan ta landet tilbake.

(Foto: Generasjon Identitær).

Multikultur dreper

2020 har vært preget av fornedringsvold og annen vold utført av migranter. I en spektakulær demonstrasjon marsjerte patrioter fra Generation Identitær gjennom Københavns gater mens de bar på en hvit kiste, som ble plassert foran Utlendings- og integrasjonsdepartementet.

(Foto: Generasjon Identitær).

Hjelp til dansker rammet av koronakrisen
Mange økonomisk vanskeligstilte dansker ble overgitt til seg selv i forbindelse med koronakrisen. Generation Identitær hjalp til med mat og andre nødvendigheter til disse uheldige dansker som var forlatt av den danske velferdsstat.

Les også: Generasjon Identitet i Danmark kapret Amnesty Internationals markering

(Foto: Generasjon Identitær).

Dropp materialismen

Generation Identitær innser at europeisk identitet ikke bare trues av islam og innvandring. Derfor demonstrerte de også mot den tomme materialismen som pumpes ut i samfunnet, med oppfordringer til et skadelig og hjernedødt forbruk.

(Foto: Generasjon Identitær).

Exit mobile version