Site icon Lykten

Afrikansk seriemorder fikk herje fritt i Danmark

Den 28-årige «James Schmidt» med bakgrunn fra Sudan står tiltalt for å ha drept tre pensjonister i Østerbro i København.

Eva Hoffmeister, Peter Olsen og Inez Hasselblad ble 82, 80 og 81 år, før de ble funnet drept i sine leiligheter. Drapene fant sted mellom 2. og 7. mars i 2019.

Den afrikanske innvandreren skal ha kvalt pensjonistene i den samme boligblokken han selv bodde i og hvor han hadde blitt tildelt leilighet av danske myndigheter. Motivet skal ha vært pensjonistenes bankkort.

Les også: DANMARK: Somalisk asylsøker fikk opphold og bolig – drepte naboen med 160 knivstikk

Les også: 75-årig pensjonist skadet for livet etter møte med ulovlig innvandrer fra Afrika

DRAPSMANN: Lual Lual fikk alt av danske myndigheter og skattebetalere. Allikevel valgte han å voldta og drepe mennesker i det danske samfunnet. (Foto: Privat).

Les også: Afrikanere mishandlet kjærestepar i Danmark på julaften – ble slått med sykkelkjede (Obs: Sterke bilder)

Les også: Asylsøkere i Danmark må på voldtektskurs for å lære å ikke voldta

Mannens egentlige navn er Lual Yai Fayin Lual og han kom til Danmark som 7-åring fra Sudan. Etterhvert fikk mannen dansk statsborgerskap. Hans kriminelle løpebane startet imidlertid lenge før de brutale drapene han nå står tiltalt for.

Og mange i Danmark er sinte fordi de mener drapene kunne vært unngått om det danske rettssystemet hadde gjort jobben sin. Det viser seg nemlig at Lual Lual voldtok en 14-årig dansk jente som 17-åring. Da sudaneren satt i varetekt og fikk besøk av sin mors venninne, slo han henne med knyttneveslag og tok kvelertak på kvinnen til hun besvimte. Deretter forsøkte han å voldta den bevisstløse kvinnen. Hendelsen skal ha vært svært brutal og rommet skal ha vært fullt av blod ifølge rettsdokumentene. Kvinnen hadde over 22 dokumenterte skader og det blir beskrevet som et drapsforsøk av danske medier.

I retten kom det fram ytterligere opplysninger om at Lual allerede som 10-åring skal ha forsøkt å voldta en 6-årig jente og at han ofte skal ha befølt mindreårige jenter i sin omgangskrets. Kvinnelige lærere og elever var redde for ham ifølge TV2.dk i 2011.

Psykiatriske undersøkelser viste at sudaneren har en forstyrret personlighet og at han utgjør en nærliggende fare for andres liv, legeme, helse og frihet, og at forvaring med stor sannsynlighet ville være nødvendig for å forebygge ytterligere overgrep og kriminelle handlinger fra den afrikanske innvandreren.

Les også: Danmark: syrisk innvandrer tilbød nabo sex med drept kvinne

Les også: Det kreves TOLV europeiske skattebetalere for å forsørge EN afrikansk migrant

VOLDTEKTSMANN OG MORDER: Lual Lual, eller James Schmidt som han kaller seg i dag sitter nå siktet for et svært brutalt trippeldrap på danske pensjonister. (Foto: Privat).

Les også: Syrisk flyktning ønsker sine 20 barn og tre koner til Danmark

Det ble også fremlagt dokumentasjon på at mannen har en impulsiv atferd og at han var preget av manglende forståelse og normal oppførsel, og manglende omtanke for andre mennesker.

Til tross for alt dette valgte høyesterett å se på Lual Lual med langt mildere øyne. Dommen for voldtekten av den 14-årige jenta ble satt til syv års fengsel på grunn av hans unge alder og det ble ikke gitt forvaring, da retten mente at det ikke lå et tilstrekkelig grunnlag for å bruke dette.

Da Lual Lual kom ut for noen år siden fikk han en leilighet i en blokk på Østerbro. Der bor det mange pensjonister og flere av dem uttrykte uro for å dele oppgang med afrikaneren. En av dem var Inez Hasselblad. Hun var et av de tre ofrene som ble drept av Lual. I bildet under poserer hun med sin datter, Malene Hasselblad, som vitnet under rettssaken mot Lual Lual.

Les også: 19-årige Tommie drept av sudansk innvandrer da han ville avverge voldtekt

MISTET SIN MOR: Etter et langt liv som lovlydig skattebetaler ble Inez Hasselblad brutalt drept av en afrikansk asylsøker som danske myndigheter hadde sluppet ut i samfunnet etter flere grove voldtekter. Ikke nok med det, de hadde gitt ham en leilighet i samme boligblokk som Inez bodde i. Her poserer hun med sin datter, Malene Hasselblad, som vitnet i rettssaken mot Lual Lual. (Foto: Privat).

Les også: DANMARK: By kjøper inn 10 eiendommer for 24 millioner kroner til flyktninger

Hadde dansk høyesterett hørt på ekspertene og tatt Luals grove og langvarige kriminelle løpebane til etterretning, ville han nå ikke vært siktet for trippeldrapet.

Danske myndigheter har valgt å beskytte de kriminelles rettigheter og var villige til å akseptere den risikoen at det ville kunne ramme uskyldige borgere. Og ikke nok med det, man plasserte sudaneren i samme boligblokk der det bor svært sårbare og forsvarsløse mennesker.

Det ville ikke være urimelig om dommerne i høyesterett måtte inn og sone den samme dommen som Lual Lual.

Så vidt vi vet har ingen norske massemedier skrevet om saken. Hvis det hadde vært en etnisk dansk mann som hadde drept tre innvandrere så ville det nok vært ryddet plass til både overskrift, bilde og navn på drapsmannen.

Les også: Sjokkvideo viser danske skolebarn tvinges til å be til Allah i klasserommet

Exit mobile version