fbpx

75-årig pensjonist skadet for livet etter møte med ulovlig innvandrer fra Somalia

Den 75-årige tyske pensjonisten Rentner Detlef var på vei hjem fra en hyggelig tur på sin lokale kafe da han støtte på somaliske Ali (25). Ali hadde akkurat blitt kastet av et tog for å ha reist uten billett.

Ali oppholdt seg ulovlig i landet etter å ha fått en utvisningsbeslutning mot seg allerede tilbake i 2017.

Ali gikk uprovosert til angrep på den tyske pensjonisten og slo ham i bakken. Men det sluttet ikke der. Ali skal ha skreket «Allahu Akbar» og sparket 75-åringen i hodet, slik at han endte opp i koma. Da han våknet var den tyske pensjonisten blind på ett øye og kunne ikke lenger spise selv som følge av traumaet. Han har også mistet hukommelsen. Politiet karakteriserer overfallet som et drapsforsøk.

ØDELAGT FOR LIVET: Det som skulle være en koselig tur med venner til en lokal kafe endte opp i blindhet, trauma og tap av hukommelsen, etter møtet med en somalisk migrant. (Foto: Privat/19vierundachtzig.com).

Somalieren ble pågrepet og lagt inn på psykiatrisk avdeling, der han forfattet et brev der han mente at han selv var offeret i denne saken. Han påstår at hans avhengighet av kokain og alkohol har skylden for volden og at han gråter over sin situasjon.

Sønnen til den nå alvorlig skadde pensjonisten er imidlertid ikke klar til å tilgi verken den ulovlige migranten fra Somalia eller den tyske staten.

«Gjerningsmannen har ikke bare nesten slått ihjel min far, slik at han nå er sengeværende. Han har også dagen før slått ned en taxisjåfør og har blitt stoppet av politiet for irrasjonell oppførsel flere ganger. Hvorfor ble han ikke satt bak lås og slå? Min far kunne ha nytt sin pensjonisttilværelse i dag hvis myndighetene hadde gjort sin jobb».

(Avisutklipp)

Familien til 75-åringen vurderer nå å saksøke den tyske staten for deres innvandringspolitikk som er ansvarlig for situasjonen.

25-årige Ali er siktet av retten i den tyske byen Freiburg for drapsforsøk og bruk av narkotika.

HVEM har åpnet grensene til Tyskland? HVEM har invitert fremmedkulturelle til landet i milliontall? HVEM bestemmer at ulovlige innvandrere ikke blir pågrepet og utvist, men får lov å bevege seg fritt i landet og begå kriminalitet? HVORFOR er denne politikken implementert fra høyeste hold i samfunnet? HVA ønsker man å oppnå med denne politikken?

Kilde: Den Korte Avis, Ananova News