Site icon Lykten

Barn sparker ender og kaster stein på dem ved Østensjøvannet

(Skjermbilde/Facebook)

Facebook-gruppen Østensjøvannets venner har man lagt ut informasjon om at «barn og unge gjentatte ganger, hver eneste dag opplever at voksne mennesker lar sine barn sparke endene og kaste stein på dem, eller i nærheten av fuglene, så de blir skremt. De gir oss sinte svar hvis vi påpeker det. Det absolutt uakseptabel oppførsel å la sine barn drive på med dyreplaging».

 

Under innlegget som har blitt delt 1.800 ganger og fått over 1.100 reaksjoner, er det også kommet nesten nesten 200 meldinger. Her er et utdrag av meldingene:

Vi opplever – senest idag – at en forelder freste og skummet av sinne fordi vi snakket til hennes datter som sparket etter en and. En annen dag spurte jeg en mann: – Synes du det er greitt at barna dine kaster stein etter fuglene? – Ja, svarte han. Et annet eksempel da en gutt kastet stein: – Nei, kan ikke snakke til guttungen, han er autist. Løsningen kan være at mange av oss tar bilder og anmelder vedkommende

Dette er ikke noe som bare skjer hos dere. I parken der vi går tur er folk stort sett greie med endene, men så er det da noen som kommer fra en annen kultur som plager endene og med tanke på det at se kommer fra annen kultur så er berøringsangsten altfor stor til at noen tør å stikke seg frem og kommentere dyreplagingen.

Jeg reagerte på akkurat det samme på Hvervenbukta i våres. Det var masse ender, svaner , gjess og måker der, i tillegg til alle turgåerne. Jeg måtte snakke til en mor som smilende iakttok sønnen sin jage gjessene. Hun ble utrolig sjokkert over å bli konfrontert og nektet for at han gjorde noe galt. Jeg endte med å bli ganske krass.
Mine barn har alltid blitt stoppet med én gang de har løpt etter duer etc. Respekt for dyrene må innprentes fra de er bittesmå!!!

Hvorfor er det ingen her som å tør å skrive sannheten, nemlig at det er fremmedkulturelle personer det dreier seg om, og da i hovedsak muslimer. Jeg har selv ofte besøkt Østensjøvannet i mange år, og jeg har også sett denne grusomme adferden mange ganger. Hvis dere skal klage, så si sannheten og ikke kun «foreldre» da dette er støtende mot alle de foreldre som oppfører seg skikkelig

Exit mobile version