Site icon Lykten

Hans navn var Cody Holte

Politibetjent og familiefar, Cody Holte (29), ble brutalt skutt og drept av den mørkhudede mannen Salamah Pendleton i delstaten Nord-Dakota. Holte var på oppdrag ved et leilighetskompleks i byen Grand Forks, da Pendleton fyrte løs den 27. mai. Pendleton skal ha brukt et AK-47 automatvåpen mot politibetjentene da de ankom hans bolig med en rettskjennelse. En annen politibetjent ble også skadet av skuddene.

Hendelsen fant sted bare to dager etter at George Floyd døde i nabostaten Minnesota.

DREPT: Politibetjent Cody Holte ble revet vekk fra familien sin. Du har sannsynligvis ikke hørt om ham. Den hvite politimannens 10 måneder gamle sønn vil aldri oppleve å vokse opp med sin pappa.

DRAPSMANN.

Drapet på den hvite politimannen har ikke skapt noen diskusjon om det svært høye antallet kriminelle handlinger som mørkhudede og afroamerikanere står bak i forhold til sitt folketall i USA. Heller ikke det høye antallet hvite politimenn, og politimenn generelt som blir utsatt for drap og drapsforsøk av mørkhudede årlig.

Det kan nesten se ut som de opptøyene, demonstrasjonene og politiske aktivismen vi nå ser fra venstreorienterte politikere og massemedia er ønsket for å skaffe seg politisk makt og ikke fordi man faktisk er bekymret for verken sorte mennesker eller utviklingen i samfunnet.

Exit mobile version