Site icon Lykten

135 muslimske terrorangrep i Storbritannia siden 1998

Rapporten, som den engelske avisen beskriver som sjokkerende, viser også at antallet islamistisk-relaterte lovbrudd er doblet de siste fem årene, mens frekvensen av halshugginger og knivstikkinger har økt elleve ganger.

Les også: Muslimer til engelskmenn i London: «Dette er vårt land nå – kom dere ut!»

Mellom 1998 og 2015 har det vært utført 264 islamistisk-relaterte lovbrudd, hvorav 135 defineres som terrorangrep.

Bare ti prosent av terrorangrepene ble utført av såkalte «enslige terrorister» uten noen form for kontaktnettverk til radikale muslimer.

VIDEO: Muslimsk skole lærer elevene at ikke-troende skal drepes

London og Birmingham er identifisert som de byene som huser de fleste lovbryterne. 22 prosent av denne typen lovbrudd ble begått i Øst-London, vanligst i bydelene Tower Hamlets, Newham og Waltham Forest. 43 prosent av pågripelsene av de islamist-relaterte lovbruddene skjedde i London. Den nest vanligste regionen var West Midlands, med 18 prosent av arrestasjonene – 14 prosent av disse kom fra Birmingham.

Les mer: Britisk intergrasjonssjef: «Muslimer vil aldri integrere seg»

«TERRORKART»: Kartet viser at storbyene London, Birmingham og Manchester sliter med muslimske terrorister. De siste årene har sett en betydelig oppgang i radikal muslimsk aktivisme og arrestasjoner.

Les mer: Brutal video viser hvordan muslimer banker opp 12 år gammel hvit gutt i England

Den 1000-sider lange rapporten, utgitt av Hannah Stuart og Henry Jackson Society, sier islamisme-inspirert terrorisme fortsatt er den viktigste terrortrusselen for både Storbritannia og britiske interesser i utlandet, skriver Daily Mail.

Undersøkelsen viser at kvinners rolle i islamisme-inspirert terrorisme er tredoblet – fra fire prosent i årene 1998-2010, til 11 prosent i 2011-2015. Rundt 72 prosent av de som begår lovbrudd i Allahs navn er britiske statsborgere og 47 prosent er i jobb eller tar utdanning.

Les mer: Muslim SPYTTET på ni måneder gammel baby og skrek: «Hvite mennesker bør ikke få barn»

Terroristene blir også yngre. 46 prosent av terrorangrepene som ble utført i perioden 2011-2015 ble begått av personer yngre enn 25 år gamle. Det er en oppgang på fire prosent fra undersøkelser gjort før den tiden.

Les mer: England: Muslimsk ektepar ville sprenge kjøpesenter fullt av mennesker

BIRIMINGHAM: Byen er Englands nest største og ligger på andreplass i antall dømte muslimske terrorister.

Les mer: Muslimer voldtok over 2.000 hvite jenter i Storbritannia

Britiske myndigheter har også større problemer med å oppdage terroristene på forhånd, da kun 1/3 av de som blir tatt har vært i politiets søkelys tidligere.

Forfatterne sier 16 prosent hadde konvertert til islam, og 22 prosent hadde deltatt på terrortreningsleirer.

Les mer: Bildene VG og Dagbladet ikke tør å vise

OPPVOKST I ENGLAND: Faren for terror vil i fremtiden komme innenfra. Daily Mail har lagt ut bilde og navn på fem av de mest kjente muslimske terroristene som har britiske pass og har vokst opp i landet.
Exit mobile version