Site icon Lykten

Afghanske migranter voldtok og drepte Leonie (13)

På torsdag den 26. juni ble et lik funnet dumpet ved et tre i bydelen Donaustadt i den østerrikske hovedstaden Wien.

Det viste seg å være 13 år gamle Leonie, som ikke hadde kommet hjem til familien sin kvelden før, da hun gikk ut for å møte en venninne.

Les også: Det afghanske flyktningbarnet Hussein Khavari (17) pågrepet for voldtekten og mordet på legestudenten Maria (19) i Tyskland

Det ble raskt klart at Leonie hadde blitt dopet ned og gjengvoldtatt før hun ble drept og kroppen ble dumpet.

Tre av de mistenkte afghanerne som er henholdsvis 16, 18 og 25 har blitt pågrepet av politiet. En fjerde afghaner, 22 år gammel, er fremdeles på fri fot, men jages med en europeisk arrestordre. Det er 16-åringen som man tror skal ha lurt Leonie til 18-åringens leilighet, der de eldre afghanske flyktningene befant seg.

Les også: Kvinnelig asylaktivist i Sverige drept av enslig flyktningbarn fra Afghanistan

DOPET NED, GJENGVOLDTATT OG DREPT: Den unge jenta ble bare 13 år gammel. Et offer for en destruktiv innvandringspolitikk. (Foto: Privat).

Les også: Afghaner knivdrepte trebarnsmor på Trosterud – sjokkerte vitner så drapet

Samtlige afghanere hadde fått avslag på sine asylsøknader og oppholdt seg altså i Østerrike ulovlig. Men akkurat som i andre europeiske land, inkludert Norge, så er myndighetene slappe med å sette ulovlige og avviste asylsøkere i forvaring, som i følge foreldrene til den drepte jenta mener forårsaket hennes død.

Les også: Afghansk asylsøker frikjent for grov voldtekt av mindreårig jente i Stavanger

TALL FRA 2017 VEDRØRENDE ULOVLIGE INNVANDRERE OG ASYLSØKERE I NORGE. TALLENE I 2021 KAN VARIERE. (Grafikk / Lykten.no).

Les også: Drapsforsøk på norsk 18-åring: «Knivmannen i Haugesund er afghansk flyktning»

Den 22-årige afghanske ulovlige innvandreren har blitt siktet hele seks ganger siden 2016, for lovbrudd som mishandling, narkotikasalg og heleri. Han ble sluppet ut av østerriksk fengsel i begynnelsen av 2021, etter å ha sittet ni måneder for ulike kriminelle handlingen, skriver RTL. Nå sitter han siktet for det som beskrives som et bestialsk drap på en 13 år gammel hvit jente.

Leonis mamma, Melanie, reagerer kraftig på at datterens drapsmenn kunne oppholde seg ulovlig i landet i et intervju med nyhetsprogrammet Heute.

«Sinnet blir sterkere nå. Hvorfor var mannen fremdeles i landet? Hvor var politikerne? Hvorfor ble han ikke utvist?», uttaler hun til media.

KISTE: Her fjernes liket av den 13-årige Leonia av rettsmedisineren. Den unge jentas kropp ble dumpet ved et tre kort avstand fra sitt hjem av fire afghanske ulovlige migranter. Hun var dopet, gjengvoldtatt og brutalt drept.  (Skjermbilde / Youtube).

Familien kommer nå til å starte en erstatningssak mot staten, med henvisning til at hennes død kunne ha vært unngått om afghanerne hadde blitt utvist, slik som loven tilsier. Leonie etterlater seg fire søsken, samt sin mamma og pappa.

Les også: Ulovlig afghansk asylsøker forsøkte å knivdrepe åtte mennesker i Sverige

Les også: Marokkansk migrant skar halsen av italiensk mann – «Jeg drepte ham fordi han så glad ut»

Les også: Flyktningbarn slo og voldtok svensk kvinne – filmet overgrepet og sendte det til offeret

Exit mobile version