Site icon Lykten

Afrikansk asyløker voldtok og drapstruet 9-årig jente

En afrikansk asylsøker som mangler oppholdstillatelse er nå i retten i Tyskland mistenkt for en brutal voldtekt mot en niårig jente som var på vei til en park for å leke.

Det var tidligere i år at migranten Seydou fra det afrikanske landet Niger syklet forbi jenta i byen Dessau-Roßlau øst i Tyskland, skriver avisen Bild.

Les også: AVSLØRT: Hussein Khavari pågrepet for voldtekten og mordet på Maria (19) i Tyskland

(Samnytt.se)

Da rettssaken startet mot Seydou, som ifølge eget utsagn er 27 år gammel, har oppholdstillatelsen hans utløpt. Det er uklart hvordan han fremdeles kan gå fritt rundt på gatene i landet uten at tyske myndigheter opprettholder lov og orden.

Da aktor Julia Legner forteller om hendelsen fremgår det at migranten har snudd sin sykkel og tatt kontakt med den niårige jenta som var på vei til en park for å leke med sitt bjørnelignende kosedyr.

Les også: Hundrevis av kvinner seksuelt antastet av tusen muslimske menn i Tyskland

Les også: “Kvinner må endre oppførsel” sier kvinnelig tysk borgermester etter angrepene på nyttårsaften

Les også: Tysk by i sjokk etter voldtektsdrapet på 14-årig jødisk jente – asylsøkere pågrepet

Les også: Tyskland: Innvandrere voldtar 9 tyskere hver dag

Videre forteller aktor at migranten stoppet sin sykkel og uttalte frasen «beautiful baby» flere ganger til jenta. Hun ba da Seydou å la henne være i fred. Men den 27-årige afrikanske mannen angrep istedenfor jenta og kastet henne til bakken.

På bakken skal Seydou ha tatt kvelertak og slikket på jentas ansikt. Jenta som skrek for sitt liv og forsøkte å komme seg løs fra innvandreren forteller at han truet med å drepe henne. Deretter fullførte han voldtekten ved å presse sin kroppsvekt på 80 kilo på jentas 28 kilo.

Da politiet senere pågrep Seydou fant de også en kniv i den afrikanske mannens ryggsekk. Jentas advokat fortalte under rettssaken at niåringen ikke lenger tør å gå ut alene fra hjemmet sitt.

Tyskland har de siste årene opplevd en rekke grove og dødelige saker der migranter har angrepet jenter og kvinner på gatene. Videoen øverst i artikkelen viser hvordan partiet AfD etter overfallet og voldtekten av den niårige jenta avholdt en demonstrasjon mot myndighetenes ansvarsløse innvandringspolitikk og enorme økning i seksuelle overfall og voldtekter i Tyskland.

Så langt vi vet har ingen norske medier dekket denne saken.

Les også: TYSKLAND I SJOKK: Seks asylsøkere som filmet gruppevoldtekt av 13-årig jente fikk svært lav straff

Les også: Overgrepene i Køln og den øredøvende stillheten fra norske feminister

Utrygghet på gater

Trakassering av jenter og kvinner i det offentlige rom har blitt stadig mer vanlig i innvandringsvennlige land som Tyskland. En video fra Sverige viser hvordan dette utspiller seg i det en svensk kvinne er ute på gaten og en mannlig ikke-vestlig innvandrer sykler forbi henne.

Tyskland har de siste årene opplevd flere høyprofilerte saker der asylsøkere og flyktninger har voldtatt og drept unge jenter og kvinner som har vært ute i det offentlige.

Kilde: Samnytt

 

Exit mobile version