Site icon Lykten

AVSLØRT: Hillary Clinton rystes av alvorlige anklager – bestilte angrep på Trump – solgte atommateriale til Putin og Russland

Det fremkommer også at ekteparet Clinton mottok «donasjoner» fra Russland med det formål å selge amerikansk uranproduksjon til Russland, donasjoner som ekteparet lovet Barack Obama å fremlegge for det amerikanske folket, men istedenfor mørkla.

Den såkalte «Donald Trump-Russia Dossier«, er en rapport skrevet av en tidligere britisk spion og inneholdt ubekreftede rykter om at Donald Trump samarbeidet med Russland under presidentvalgkampanjen.

Trump har hele tiden nektet for anklagene. Ingen bevis har heller blitt lagt frem som indikerer at anklagene har vært sanne. Det viser seg nå at Hillary Clinton og det Demokratiske partiet finansierte denne rapporten som mange mener var en svartmalingsrapport med minst ni millioner dollar.

Les også: Krigshisseren Hillary Clinton: «Omring Kina med missilforsvar»

Ifølge nylig avdekket informasjon så ble selskapet Fusion GPS hyret inn for å gjøre grunnarbeidet i rapporten. Fusion GPS ansatte deretter igjen Christopher Steele for å slippe rapporten under Steeles eget navn, ettersom Steele er en tidligere spion koblet opp mot britiske MI-6 og dermed hadde troverdighet.

Clinton og det Demokratiske partiet betalte Fusion GPS i flere måneder innen valget og frem til valgdagen, med det formål å produsere rapporten og slippe den med hjelp av Steele før valgdagen. Dette for å øke Clintons sjanser for å vinne presidentvalget.

Både internasjonale og norske medier gikk fem på og delte energisk den falske informasjonen om Donald Trump da den ble lekket av Hillarys kampanje.

Les også: Valgnatten: Hillary Clinton gikk amok – skrek ukvemsord og kastet ting bak kulissene

VIDEO: Hillary-kampanjen avslørt på skjult kamera: Vold, korrupsjon og valgfusk

Uran-affæren – Hillarys forbindelse til Putin

Les også: Hillary rystet av ny FBI etterforskning – eposter funnet hos sex-skandalisert politiker

Dette er ikke den eneste skandalen som nå kommer frem om Hillary Clinton. Allerede i 2015 rapporterte New York Times at Clinton Foundation hadde mottatt store pengesummer fra Russland i forbindelse med en uranaffære, en nyhet som umiddelbart ble dysset ned. Nå har den kommet frem som følge av de andre avsløringene.

Ifølge de nye avsløringene skal ekteparet Clinton under president Barack Obama mellom 2009 og 2013 har mottatt flere millioner dollar fra Russland i «donasjoner» for å hjelpe Russland å kjøpe seg inn et selskap i Canada, som er deleiere uranproduksjonen i USA.

Hillary og Bill Clinton har dermed aktiv hjulpet Russland med å bli eiere av oppimot 20 prosent av den amerikanske uranproduksjonen som ligger som grunn for atomvåpenproduksjon.

CLINTON-CASH: Hillary og Bill Clinton har fløyet jorden rundt og holdt møter og gitt taler, som de har mottatt store millionbeløp for. I retur fikk diktaturstater og andre tvilsomme nasjoner svært gode avtaler, våpen og atomvåpenmateriale fra Hillary, som da satt som utenriksminister under Barack Obama. Etter at Hillary mistet jobben under Obama og tapte presidentvalget ble Clinton Foundation lagt ned umiddelbart.

Les også: Bill og Hillary Clintons korrupte veldedighetsorganisasjon legges ned

Det amerikanske justisdepartementet under Obama forbød FBI å uttale seg om dette – med bakgrunn i at man ville skjule informasjon for det amerikanske folket som kunne skade Hillary Clinton under presidentvalgkampanjen.

Donald Trump har nå løftet på det forbudet, slik at FBI kan vitne om hva de kjenner til om uranaffæren og koblingene til Clinton Foundation.

Ekteparet Clinton anklages for å ha lurt det amerikanske folket og for å ha løyet til Barack Obama. Den sistnevnte anklagelsen bygges på at Hillary og Bill hadde lovet Obama at alle donasjoner til Clinton Foundation skulle fremlegges offisielt.

Det løftet ble altså ikke overholdt, da ekteparet Clinton mørkla donasjonene fra Russland i forbindelse med «uran-affæren».

Les også: WikiLeaks: Hillary Clinton og terrorgruppen IS finansiert av de samme pengene fra Saudi-Arabia og Qatar

GA URAN TIL PUTIN: Hillary Clinton sørget for under sin tid som utenriksminister i USA å gi Putin og Russland adgang til USAs uranproduksjon.

Relatert:

Exit mobile version