Site icon Lykten

CNN-anker: «Jesus var sort og så ut som en muslim – ikke som en hippie fra Norge»

Rasisme- og rasehysteriet hos amerikanske massemedier når stadig nye høyder og nærmest daglig kommer det ut grove rasistiske og hatefulle angrep på den hvite befolkningen i landet.

En av hovedaktørene i denne rasistiske propagandaen er nyhetskanalen CNN, som i disse dager har blitt et talerør for såkalt kritisk raseteori og ville konspirasjonsteorier om politivold og systematisk rasisme i det amerikanske samfunnet.

Les også: CNN må betale erstatning til skoleelev som ble hengt ut som rasist

En av de store profilene og TV-vertene hos CNN er Don Lemon, som i flere år har angrepet hvite mennesker og Trump-tilhengere på de mest oppsiktsvekkende måter, uten at det har blitt reagert verken fra myndighetene, sosiale medier eller demokratiske velgere og seere.

Les også: CNN sammenlignet 74 millioner amerikanere med nazister og Ku Klux Klan

Lemons siste rasistiske utfall kom da han var gjest hos det venstreekstreme talk-showet «The View», som har en klar marxistisk og rasistisk profil mot hvite mennesker.

Der skryter Lemon, som selv er sort, at hvite kvinner alltid spør ham hvordan man kan få en slutt på rasisme etter George Floyds død. (George Floyd døde i politiets varetekt av en fentanyl-overdose da han ble arrestert etter å ha begått en forbrytelse).

Lemon forteller videre at USA nå må videreformidle den ekte identiteten til Jesus.

«Det er at han er en sort eller brun person, og ikke at han ser ut som en hippie fra Sverige eller Norge».

«Vi må starte med det og få det inn i hjemmene våre, enten en sort eller brun Jesus. Jesus så mer ut som en muslim eller noen som er mørk, enn en blond snekker», sa Lemon til programleder Meghan McCain. (Datter av avdøde krigshisser og senator John McCain).

George Floyd og Jesus

Å omtale Jesus som mørkhudet eller selv den kriminelle George Floyd som Jesus har sirkulert oftere i massemedia og venstreekstreme politiske miljøer etter Black Lives Matter-opptøyene. Aktoratet ønsket blant annet å sammenligne George Floyds død med Jesu korsfestelse, noe som dommeren i saken kastet ut og forbød.

 

Exit mobile version