fbpx

CNNs Don Lemon saksøkt for seksuelle overgrep – «Liker du pikk eller fitte?»

Den svært promoterte og høyt profilerte mørkhudede TV-ankeret Don Lemon er i hardt vært. CNN som vises på norske TV-skjermer er kjent for sin svært negative politiske aktivisme mot president Donald Trump og konservative velgere. Lemon er en av spydspissene i dette angrepet.

Lemon har vært en av de som har stukket frem seg selv mest mot seksuell trakassering, mobbing og rasisme. Spesielt har han vært aktiv i #Metoo-bevegelsen. Men nå kommer en historie ut som viser at Lemon selv står bak seksuell trakassering. En mann har kommet frem og forteller om hvordan Lemon skal ha trakassert ham seksuelt på et utested. Lemon skal ha stukket hånden sin i ansiktet hans etter å ha gnidd sine egne genitalier, samt spurt mannen «om han liker pikk eller fitte?».

Don Lemon er selv åpent homofil.

«Når kameraene slås av så er Mr. Lemons handlinger sterkt avvikende fra den offentlige oppførselen han ønsker å vise offentligheten», sier den krenkede mannen i anmeldelsen sin.

Deler av anmeldelsen mot CNN-ankeret – skjermbilde/Breitbart

Anklagen mot CNN-ankeret kommer bare dager etter at et annet venstreaktivist og #Metoo-ikon, popsangerinnen Kate Perry, skal ha seksuelt fornedret en mannlig skuespiller etter å ha dratt ned buksene hans og blottet genitaliene hans foran en større mengde mennesker. 

Hvis vi i tillegg legger til Lemons ankerkollega og anti-Trump aktivist på CNN, Chris Cuomo, som truet en mann med vold denne uken – det hele ble fanget på film – så har venstresiden virkelig ikke hatt en god uke.

Kilde: Breitbart

Facebook Comments