Site icon Lykten

Dalai Lama kritiserer masseinnvandringen: «Tyskland kan ikke bli et arabisk land»

Fra sin eksiltilværelse i Dharamsala i Nord-India, skal den tibetanske spirituelle lederen ha kommentert den pågående migrasjonskrisen som har skapt store politiske og befolkningsmessige spenninger i Europa de siste årene.

– Vi føler lidelsene til hver eneste flyktning og vi som mennesker har et ansvar å hjelpe, men det er for mange som har fått komme til Europa.

– Europa, for eksempel Tyskland, kan ikke bli en arabisk stat. Tyskland er Tyskland.

– De er så mange. (Med referanse til det svært store antallet flyktninger og asylsøkere som har kommet til Tyskland de siste årene.)

Les mer: Tyskland: 600.000 avviste asylsøkere har ikke blitt deportert

Dalai Lama sa videre at han fra et «moralsk standpunkt» mener at flyktninger bare burde få opphold midlertidig, og at de etter krigen er over vender hjem for å bygge opp sine land igjen.

De europeiske landene bør ifølge Dalai Lama ta et helhetlig syn på saken og forstå at det umulig å integrere alle flyktningene inn i det europeiske samfunnet og at hovedmålet for Europas ledere må være å gi dem midlertidig beskyttelse.

Tyskland tok imot over 1 million flyktninger i 2015  alene fra land som Syria, Irak og Afghanistan. Tallet for Europa samlet var nesten 2 millioner.

Se video: 16 år gammel tysk jente ber om om hjelp: “Dere har ødelagt mitt land”

Les mer: Paven: «Europa er utsatt for en arabisk invasjon – og det er bra»

Den massive innvandringen har ført til spenninger i den tyske politikken og skapt et skille i befolkningen som i flere tilfeller har ført til voldelige demonstrasjoner og opptøyslignende tilstander i flere tyske byer. Statsstøttede organisasjoner og venstreekstremister har blant annet fysisk angrepet de som ønsker å bevare sin kulturelle identitet og nasjonalstat.

At en så omfavnet og elsket person som Dalai Lama går ut og støtter urbefolkningen i Europa mot EU og globalistenes ønske om en grenseløs verden er en ordentlig bredside mot den flerkulturelle politikken som har blitt ført av både politikere og vestlig media.

Se video: Rabbiner: Flyktningene er ikke syrere, de er ikke flyktninger og det er ikke noen krise

Dalai Lamas uttalelse kommer som sagt i sterk kontrast til EU-ledere som mener at Europa må tvinges til å bli multikulturelt. Og alternativet til et flerkulturelt Europa er krig. Her er visepresident i Europakommisjonen Frans Timmermanns, med noen heller sterke ord.

Les mer: Nobelprisvinner: «Muslimene oversvømmer, okkuperer og ødelegger Europa»

Exit mobile version