Site icon Lykten

De drepte i Uddevalla: Ala’ (21), Rawand (22) og Emme (18).

OPPDATERT.

Det var igår morges at to menn og en kvinne skal ha blitt funnet skutt og drept i den svenske byen Uddevalla. De drepte skal ha blitt funnet i 7-tiden på morgene av en jogger. To av dem skal ha ligget på bakken utenfor en bil, mens den siste satt inne i bilen.

To av de drepte har utenlandsk bakgrunn. Den unge drepte kvinnen er svensk. Rawand Aziz og Emme skal ha hatt adresse sammen.

Idag skal to unge menn ha blitt arrestert av svensk politi. En i en leilighet som var blitt spanet på og en utenfor på gaten. Det opplyses at de to skal være brødre.

OPPDATERT kl 21.53.

Her er de to arresterte mennene, Martin Saliba (22) og Mark Saliba (23). De to skal ha libanesisk/syrisk bakgrunn. Martin er avbildet her:

De to drapsmistenkte brødrene skal ha vært venner med Farraj og Aziz. I 2012 skal de sammen med en større gruppe personer av utenlandsk og svensk bakgrunn ha banket opp tre svenske rånere i sentrum av Uddevalla. Mishandlingen av de svenske mennene var svært grov og førte til fengselsstraff for alle de fire.

Nå virker det som om det tidligere vennskapet på et tidspunkt tok slutt. (Kilde: Petterssons blogg)

Nye opplysninger forteller at en av de drepte skal ha skyldt penger til en av drapsmennene, og at dette kan være årsaken til drapene.

Her er Ala’ Farraj med sin kjæreste Johanna Gillerstedt:

Etter at likene ble funnet skal en større gruppe menn med ulik innvandrerbakgrunn ha forsøkt å storme politisperringene.

SYRIANSKA: Her kan man se en person som prøver å bryte politisperringene med en jakke med «Syrianska» på. (Foto: Petterssons blogg).

Frieord.no kommer tilbake med mer.

Relatert:

– Sverige, Nordens svar på Texas

– Syv personer skutt på ett døgn i Sverige

– Innvandrere angrep politistasjon i Sverige

– Politimann forlatt av sine egne i Sverige

– Ambulanser krever militærutstyr for å jobbe i innvandrertette områder

Exit mobile version