Site icon Lykten

Drepte britisk student – kan få nesten 9.000 kroner av palestinske myndigheter

Den palestinske terroristen Jamil Tamimi, som har en lang historie med psykiske lidelser, drepte den britiske teologi-studenten Hannah Bladon i et grusomt knivangrep på Langfredag, skriver Daily Mail.

MORDER: Den palestinske drapsmannen blir her ført inn i fengsel av israelske myndigheter.

Bladon ble offer for terroristen etter at hun skal ha reist seg for å gi plass til en kvinne med et lite barn på trikken.

Tamimi vil ganske trolig bli hyllet som en såkalt «motstandshelt» av Palestinske myndigheter, noe som vil gi ham krav på et månedlig beløp på nærmere 9.000 kroner, ifølge en talsmann for den israelske overvåkningsgruppen Palestinian Media Watch.

Ifølge palestinsk lov, har alle som blir fengslet for å «motstå okkupasjonen» krav på en viss sum. Terrorister får utbetalt et månedlig beløp fra palestinske myndigheter og organisasjonen PLO.

BETALER TERRORISTER: Palestinske myndigheter betaler drapsmenn og terrorister månedlige summer, enten til terroristen hvis de overlever, eller til deres familie hvis de blir drept.

Israels statsminister, Benjamin Netanyahus offisielle talsmann, Ofir Gendelman, viste nylig sin avsky mot de palestinske myndigheter på Twitter: «Ikke bare har den palestinske presidenten enda ikke fordømt drapet på Hanna Bladon, han vil også belønne den palestinske terroristen med en månedlig utbetaling.»

Exit mobile version