Site icon Lykten

ENGLAND: Ulovlig innvandrer brøt seg inn hos gravide kvinner og småbarnsfamilier – voldtok under trusler med kniv

Åpne grenser og ukontrollert innvandring førte til at flere kvinner i nord-England opplevde sine livs verste mareritt.

En ulovlig muslimsk innvandrer, Aryan Rashidi (20), skal ha klart å komme seg inn i Storbritannia ved å gjemme seg i en lastebil som kjørte over grensen fra det europeiske fastlandet.

Vel inne i Storbritannia levde han i skjul uten å registrere seg hos britiske myndigheter på noe nivå. Det er uklart hvordan ha klarte å overleve med mat og husly på denne måten.

Det var imidlertid bare starten på hans kriminelle løpebane i sitt nye land.

Den 14. juni 2016 brukte 20-åringen en stige til å komme seg gjennom et baderomsvindu i et hus i Bradford. Kvinnen i huset, som lå i sengen med sin ektemann, våknet av at Rashidi dro henne i benet på pysjamasen. Kvinnen lot som om hun sov da hun var redd han var bevæpnet. Kvinnens baby sov i en seng ved siden av henne og et ytterligere et barn sov i et annet rom. Hun klarte å vekke ektemannen, noe som førte til at Rashidi rømte fra huset. Han etterlot seg imidlertid en sko under flukten.

Politiet fant fingeravtrykk på åstedet, men det ga ingen resultater. Man klarte ikke å koble ham til innbruddet hos barnefamilien før etter at man pågrep ham, da han ikke var registrert noe sted i systemet.

Den 5. oktober begikk Rashidi en ny hjemmeinvasjon. Denne gangen brøt han seg inn hos en gravid kvinne klokken 02.30 på natten i Wakenfield. Kvinnens ektemann sov i et annet rom i huset og hørte således ikke hva som skjedde. Kvinnen våknet av at 20-åringen holdt en kniv mot halsen hennes. Hun fortalte Rashidi at han kunne ta penger og laptop, men han valgte å voldta henne istedenfor.

PÅSTOD HAN VAR 15 ÅR GAMMEL: Den ulovlige innvandreren påstod han var mindreårig da han ble pågrepet for grove seksuelle overgrep og innbrudd, men undersøkelser gjort av tannlege beviser at han er minst 22 år gammel. Dette innrømmet mannen under rettssaken. (Foto: Politiet).

Etter voldtekten rømte Rashidi fra huset, men skal ha blitt pågrepet etter at politiet fulgte ham på overvåkingskameraer i nærområdet til et lokalt hotell.

Rashidi var verken registrert hos britiske myndigheter eller politiet, noe som gjorde jakten på ham vanskelig. Han påstod også at han var 15 år gammel da han ble pågrepet, men undersøkelse av tennene hans viser at han er ca. 22 år gammel.

Begge familiene som opplevde at 20-åringen brøt seg inn hos dem og begikk overgrep måtte flytte da de var svært traumatiserte av hendelsen og ikke lenger følte seg trygge i sine egne hjem.

Aryan Rashidi ble nylig dømt i Leeds Crown Court, etter å ha innrømmet skyld til grovt seksuelt overgrep og innbrudd med ønske om å begå seksuelle overgrep.

LEEDS CROWN COURT.

Retten beskrev Rashidi som «svært farlig» og som hadde kommet seg inn i landet ulovlig.

Dommen var livstid, med minimum fem år og åtte måneder før han kan søke om løslatelse. Men dette var kun hvis retten følte at han ikke lenger var en fare for samfunnet. Ellers risikerer den ulovlige innvandreren å sitte inne hele livet.

Exit mobile version